Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт - Казанлък отново сред първите в региона

ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт - Казанлък отново сред първите в региона

Зимното време не попречи на състезателите от ПГТТМ гр. Казанлък да участват в Регионалния кръг на Националното състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС”, което се проведе на 23 и 24 март 2018 г. в град Габрово и да вземат Безапелационното второ място във всички класирания. Домакин на състезанието беше Професионална техническа гимназия "Д-р Никола Василиади" от града известен с Черната котка с орязаната опашка.

ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт - Казанлък отново сред първите в региона

В надпреварата участваха 8 отбора от училищата: ПГ по механоелектротехника и електроника от гр. Бургас, ПГ по механотехника от гр. Сливен, ПГ по транспорт и машиностроене от с. Градница, ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт от гр. Казанлък, ПГ по механотехника и транспорт „Никола Йонков Вапцаров“ от гр. Стара Загора, ПТГ „Иван Райнов“ от гр. Ямбол и домакините ПТГ „Д-р Никола Василиади“ от гр. Габрово.
   
„Винаги сред първите”, това беше девизът на отбора от града на розите. Учениците на ПГТТМ винаги имат голяма мотивация за участие, както и отлична подготовка по теория и практика, за което резултатите не закъсняват. Всички втори места бяха за ПГТТМ Казанлък. В индивидуалното състезание за „Най-добър автомонтьор и водач на МПС“ най-добре се представи Андон Стефанов Георгиев от 11 клас.

Отборът на Казанлък се състои от 4-ма ученика: Андон Стефанов Георгиев и Валедин Шерифов Мехмедов със специалност „Автомобилна мехатроника”, и Християн Янчев Каратерзиев и Кристиян Николаев Енев със специалност „Автотранспортна техника”.

Тези резултати още веднъж показват, че училището се развива устойчиво и е намерило своето място в общинската образователна структура чрез подготовката на учениците по професии и специалности, които са търсени на пазара на труда и предполагат успешна реализация на завършващите училище. Качеството на образованието и възможностите за реализация в различните професии  правят училището привлекателно и полезно за младежите  от областта.

ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт - Казанлък отново сред първите в региона


Free Joomla Extensions

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Галерия снимки:


Банер

Виж!


Национална кампания „Походът на книгите”, Казанлък 2019.
„Прочети и подари”, дарителска кампания на Общинска библиотека „Искра” за попълване на библиотечния фонд с нови книги.

ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 19.04.2019


Автобусно разписание:Виж