Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Фотограф от Струмица „води“ Атонската Света гора в Казанлък

Фотограф от Струмица „води“ Атонската Света гора в Казанлък   Александър Дончев от  македонския град
Александър Дончев от  македонския град Струмица,  ще покаже в Казанлък изложбата си „Монос“. Експозицията  обединява  фотоси  от авторския му албум, издаден под същото име. Албумът ще бъде представен в Казанлък заедно с откриването на експозицията на 20-и март, идния вторник.


Събитието ще домакинства Музеят на фотографията и съвременните визуални изкуства, единствен по рода си у нас. 

Дончев е известен в страната си фотограф-художник, който има изяви и в чужбина.  Завършил е фотография  в България.  Възпитаник е на НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ – София.

„Винаги разглеждам фотографията като послание, кодирана емоция, опитваща се да победи времето и нашето объркано разбиране...“, казва Дончев по повод изложбата си „Между“ - цикъл,  представен в София през 2014-а година като част от Месеца на фотографията в Арт Център „Фотосинтезис“.   

Александър Дончев е роден през 1975г. в Струмица, Македония. Има собствено рекламно студио. Освен със студийна фотография, той се занимава и с външно заснимане. Любими обекти за фотографиране, за него са планините.

В Казанлък Дончев ще покаже интересни фотоси от пътуването си до Атон. Монасите, скалистите пътеки, морето, манастирските гори, са запечатани в черно-бели художествени образи, които посетителите ще могат да видят в Музея на фотографията до 27-и март.

Музей на фотографията и съвременните визуални изкуства 

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:


Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: