Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

По искане на Районна прокуратура-Стара Загора съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо 52-годишен мъж за кражба

СТАРА ЗАГОРА, СЪДЕБНА ПАЛАТА - ЗИМА

По искане на Районна прокуратура - Стара Загора  съдът  определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Костадин М., на 52 г., привлечен като обвиняем за това, че на 30.12.2017 г. в гр. Стара Загора отнел чужди движими вещи: хранителни стоки, от владението на собственика, без негово съгласие с намерение противозаконно да ги присвои, като деянието е извършено повторно по смисъла на чл. 28, ал. 1 НК и не представлява маловажен случай  - престъпление по чл. 195,ал.1,т.7 вр.чл.194,ал.1 вр.чл.28,ал.1 от Наказателния кодекс.
На 30.12.2017 г. обвиняемият Костадин М. се разхождал в гр. Стара Загора. Той посетил търговски обект, от който взел шоколадови изделия, кафе и ядки, които скрил в дрехите си и напуснал магазина, без да ги заплати. Служител в търговския обект установил кражбата и сигнализирал органите на полицията, като предал записи от охранителните камери в търговския обект. Обвиняемият е криминално проявен и осъждан за престъпление от общ характер – кражба. Деянието на 30.12.2017 г. е извършено в изпитателния срок на предходното му осъждане. Районен съд - Стара Загора е преценил, че от събраните по делото доказателства може да се направи обосновано предположение, че Костадин М.  е извършил деянието, за което е привлечен като обвиняем и съществува реална опасност да се укрие или да извърши друго престъпление. Взетата спрямо Костадин М. мярка за неотклонение „задържане под стража“ може да се обжалва и протестира пред Окръжен съд – Стара Загора.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 15.02.2019


Автобусно разписание:Виж