Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

По обвинителен акт на Окръжна прокуратура-Стара Загора е осъден 38-годишен мъж за причинена смърт по непредпазливост

СТАРА ЗАГОРА, СЪДЕБНА ПАЛАТА - ЗИМА

По обвинителен акт на Окръжна прокуратура-Стара Загора е осъден 38-годишен мъж за причинена смърт по непредпазливост вследствие на умишлено нанесена средна телесна повреда

По обвинителен акт на Окръжна прокуратура-Стара Загора е осъден Петър П., на 38 г., за това, че вследствие на нанесена средна телесна повреда  е причинил по непредпазливост смъртта на 82-годишния Т.Т.  - престъпление по чл. 124, ал.1, предл. Второ вр. с чл. 129, ал.2 вр. с ал.1 от Наказателния кодекс. Окръжен съд-Стара Загора му е наложил наказание „лишаване от свобода“ за срок от 5 години, което да изтърпи при първоначален „строг“ режим.


На 22.04.2013 г. ,в гр. Чирпан,  възникнал конфликт между Т. Т., на 82 г.,  и Петър П., който му нанесъл побой. Петър П. няколко пъти го съборил на земята, нанесъл ми множество удари с юмрук и крак в областта на гърдите и лицето. В резултат на ударите Т. Т. паднал по гръб, като си ударил главата в акумулаторна батерия, намираща се наблизо. След това Петър П. се прибрал и оставил пострадалия да лежи на земята. По този начин на Т. Т. били причинени  увреждания, представляващи средна телесна повреда. На следващият ден Т. Т. бил открит да лежи неподвижен, на мястото, където бил паднал след нанесения му побой. Установено било, че е починал, като смъртта му е вследствие от нанесените му травматични увреждания.

Присъдата на Окръжен съд-Стара Загора може да се обжалва и протестира пред Апелативен съд-Пловдив.

 

Пресцентър на Апелативна прокуратура-Пловдив

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

НАШИЯТ ВИДЕО АРХИВ:


ФИКСИНГ БНБ

Валутни курсове

  • Курсове за 25.05.2018
    Българска народна банка 1 USD = 1.67523 BGN (up) 1 GBP = 2.23421 BGN (up) 1 CHF = 1.68708 BGN (up)

ВРЕМЕТО

Банер