Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Играхме с плам, успяхме да спечелим опит и аплодисменти за играта

Женският тим на "Казанлък Волей-Багира" поднови участието във втория сезон на женското първенство, гостувайки на "Берое" в Стара Загора.

Независимо че загуби с 3:0 (25:15, 25:22 и 25:18), отборът на Казанлък игра напълно равностойно и заслужено получаваше аплодисменти за своето представяне в зала "Иван Вазов".

Тимът на Казанлък започна ударно, повеждайки в резултата с 5:1, като младият ни състав противопостави на селекцията на „Берое“ своя хъс и желание за игра. След 12 точка старозагорки обърнаха резултата и натрупаха преднина до 25:15. Играта и във втория гейм започна равностойно за Казанлък, като момичетата на треньорите Боюклиев и Стрезова отново водеха в играта, а старозагорки догонваха в резултата. Битката за всяка точка продължи до самия финал на втората част, което повдигна градуса на напрежението в зала „Иван Вазов“, а състезателките на Казанлък доказаха с играта си, че съвсем не са лесен съперник, въпреки младостта си. На няколко пъти старозагорки изравняваха резултата в точките, като в решаващите последни минути преди затварянето на гейма по-опитните домакини се възползваха по най-добрия начин, за да вземат гейма с 25:20.

В третата част съставът на "Розите" отново показа бодли и за пореден път убеди, че школата на Казанлък заслужава място сред най-добрите. С трупането на опит и обиграването на състава след време ще дойдат и успехите, категорични са от щаба на казанлъчанки.

Титулярен състав в срещата: Пламена Кораменова, Мариела Салиева, Екатерина Димитрова, Елизабет Георгиева, Елина Сандолова, Мария Кривошийска. Старши-треньор: Диян Боюклиев, помощник -треньор: Миглена Стрезова

Срещу "Казанлък Волей-Багира" жените на "Берое" играха в титулярен състав: Татяна Алейникова, Елица Баракова, Диана Казакова, Ваня Върбанова, Янита Борисова, Гергана Петрова. Старши-треньор: Страхил Балов, помощник-треньор: Красимир Кънев, кондиционен треньор: Владислав Ганчев

Галерия снимки: 26.01.2018 - Волейбол жени - Берое - Казанлък 3:0


Free Joomla Extensions

Домакински срещи в Спортен комплекс Багира, Казанлък:

  • 02-02-2018 18:00 - Казанлък Волей - ЦСКА
  • 17-02-2018 18:00 - Казанлък Волей - Левски
  • 01-03-2018 18:00 - Казанлък Волей - Марица
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 15.02.2019


Автобусно разписание:Виж