Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Промени в движението за 8-ми януари – Освобождението на Казанлък

РПУ, ПОЛИЦИЯ

Във връзка с предстоящите чествания за 140-годишнината от Освобождението на Казанлък в центъра на града ще бъдат въведени следните промени на движението:
- от 10:00ч. – 11:00ч. - бул. „23 пехотен Шипченски полк“, от площад „Севтополис“, бул.“Розова долина“ по бул.“23 пехотен Шипченски полк“ до Девическия манастир „Въведение Богородично“ за провеждане на първото литийно шествие за Освобождението на Казанлък движението ще бъде поетапно спирано;

- от 15:00ч. до 20:00ч., до края на всички мероприятия по празничната програма - бул.“Княз Александър Батенберг“ в участъка от кръстовището с бул.“Розова долина“ до ул.“Свети Свети Кирил и Методий“, до Полицията движението ще бъде спряно в двете посоки;

-  от 06:00ч. сутринта през целия ден до 20:00ч., до края на тържествата Паркингът зад Универмага, до Папазовата къща ще бъде затворен. Автомобилите на нарушителите ще бъдат репатрирани на Наказателния паркинг на Община Казанлък, който се намира под Надлеза за „Арсенал“.

След провеждането пред Папазовата къща на първата мащабна историческа възстановка „От война към мир: 140 години от Освобождението на Казанлък“ от Община Казанлък на казанлъчани и техните гости ще бъде предоставена възможност да вдигнат с чаша вино празнична наздравица за Освобождението на Казанлък и да преминат към централната градска част на бул.“Княз Александър Батенберг“, пред хотел „Казанлък“, където ще се състои тържествената заря-проверка.

Красив празник за 140г. от Освобождението на Казанлък!

Пресцентър на Община Казанлък

 
Банер

НАШИЯТ ВИДЕО АРХИВ:


Работа


ФИКСИНГ БНБ

Валутни курсове

  • Курсове за 19.01.2018
    Българска народна банка 1 USD = 1.59594 BGN (down) 1 GBP = 2.21335 BGN (down) 1 CHF = 1.6634 BGN (down)

ВРЕМЕТО

Бюлетин Доброволците:

Още от Доброволците: