Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Среща – дискусия на тема "Защита правата на потребителите в ЕС" се проведе в Казанлък.

Срещата бе инициирана от обществения  посредник Гинка Щерева  и Регионален  академичен център  - Казанлък. В нея взеха участие ученици от Професионалната гимназия по лека промишленост и туризъм, Професионалната гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт  и Средно училище „ Екзарх Антим Първи“ в Казанлък.

Лекции но тема правата на потребителите в Европейския съюз изнесоха   Игнат Арсенов – директор на  Европейския потребителски център,  юристът  Атанас Начков и Калин Москов от Институт за държавата и правото при Българска академия на науките. Гаранции и рекламации при закупуването на стоки по интернет , права при пътуване с различните видове транспорт в европейските държави, обезщетения, застраховки – това основно въпросите, които бяха разисквани с младите хора на срещата.

Игнат Арсенов поясни, че все по – чести са разяснителните кампании за правата на потребителите , които провежда в страната Европейският потребителски център и изводът е, че много малко са потребителите, които знаят своите права и към кого да се обърнат, за да бъдат разрешени техните проблеми. „ Именно за това ние ще продължим с тези кампании“, каза Арсенов.

Снимки: 11.05.2017 - Среща - дискусия на тема "Защита правата на потребителите"


Free Joomla Extensions

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 15.02.2019


Автобусно разписание:Виж