Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

15 двойки за ин витро ще подпомогне Община Казанлък

Община Казанлък - лято

Община Казанлък ще подкрепи финансово всичките 15 двойки, кандидатствали по Общинската програма за инвитро. Приемът на документи приключи на 31 март, т.г. и всички желаещи ще получат финансова подкрепа за желанието си да станат родители по методите на асистираната репродукция.
Това стана възможно благодарение на заделените 20 000 лв. в Общинския бюджет 2017г., два пъти повече средства, в сравнение с предходната. Допълнително бяха набрани още 5 700лв. по време на благотворителна вечер, организирана през месец март от бизнес дамите от „Инeр Уил клуб“ – Казанлък. Те отпразнуваха15-тия рожден ден на своята организация с инициатива за доброволно финансово подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми по общинската програма под мотото „Подари живот, помогни да затупти детско сърце !“ и предоставиха на Общината събраната сума.
В помощ на забременяване по методите на асистираната репродукция за желаещите свои граждани Община Казанлък работи вече четвърта година. Към радостта за новородените четирима нови жители на Розовата долина, се добави и тази за петото бебенце, което се появи на бял свят преди дни, на 28 април, 2017г. Дария Калоянова Петрова се роди с елегантните 2 900 гр. тегло и 49 см. ръст за радост на Ивелина Минчева и Калоян Петров. Младите мама и татко благодариха на Община Казанлък: „Изразяваме благодарности на Община Казанлък и пожелаваме успех на всички двойки, които искат да родят и отглеждат деца в България!“.
Пресцентър на Община Казанлък

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 15.02.2019


Автобусно разписание:Виж