Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Борис Кърчев: Системата „Умен град“ е реално решение за сигурността и охраната

19.03.2017 - Борис Кърчев: Системата „Умен град“ е реално решение за сигурността и охраната

РЕАЛНИ РЕШЕНИЯ № 11 ПП „ГЕРБ”,  преференция 2 за КАЗАНЛЪК
Преференциалното гласуване в тези избори е много важно, защото чрез преференциите имате възможност да изберете директно своя кандидат, както при мажоритарни избори - посочи в срещата си с жителите на Горно Черковище Борис Кърчев – кандидат за народен представител от Казанлък, с преференция 2 в листата на ГЕРБ. Заедно с него в срещата участва и втората представителка на Казанлък Йоана Йончева-Фильова, която е на 5-то място в листата на ГЕРБ.

 

 

19.03.2017 - Борис Кърчев: Системата „Умен град“ е реално решение за сигурността и охраната

За населените места програмата на ГЕРБ има разработени реални решения в областта на земеделието, здравеопазването, повишаване на доходите, социалната ангажираност и образование на римското население, както и проектозакон за общинската полиция – представи приоритетите на ГЕРБ Борис Кърчев.

Хората заръчаха на бъдещия народен представител от Казанлък да постави на държавно ниво въпроса с изсичането на държавните гори – да има квоти за местните хора и по-строг контрол над сечта на гората.

Горно Черковище е първото село, в което е изградено видеонаблюдение за опазване на обществения ред. Камерите вършат работа, но централизация би била по-ефективна, споделиха жителите на селото.
„Умен град“, така се нарича тази идея за общо видеонаблюдение и свързаност на камерите – обясни Борис Кърчев, който е инженер по образование и професионалист в далекосъобщителните мрежи.  В системата „Умен град“ се свързват камерите за видеонаблюдение в населените места, камерите по възловите места в централния град и камерите по кръстовищата и пътищата от общината. В единен диспечерски пункт се засичат нарушенията на обществения ред и на шофьорите. Идеята е глобите, които се налагат от тези нарушения да постъпват обратно в местния бюджет, например този на Община Казанлък. Това не е невъзможно да се случи, но е въпрос на законодателна инициатива и повече желание от страна на депутатите и общините, добави Борис Кърчев, кандидат за народен представител от ГЕРБ – Казанлък.

Гласувайте!
№ 11 ПП „ГЕРБ” с преференция 2 за Казанлък!
ПП ГЕРБ
Парламентарни избори 26 март 2017 г.
купуването и продаването на гласове е престъпление

 

НАШИЯТ ВИДЕО АРХИВ:


Банер

Бюлетин Доброволците:

Още от Доброволците:

Работа

ВРЕМЕТО

Банер


>>>

НОВИНИ >>> КУЛТУРЕН АФИШ >>> КАЗАНЛЪК >>> ВРЕМЕТО и WEBCAM >>> ГАЛЕРИЯ >>> ОБЯВИ >>> УКАЗАТЕЛ >>> ЗА НАС >>> ВХОД >>> ВСИЧКИ НОВИНИ >>> НОВИНИ ОТ ЕВРОПА >>> ПОЛИТИКА >>> СПОРТ >>> МЛАДЕЖКИ ИНИЦИАТИВИ >>> ВИДЕО >>> КОНКУРСИ >>> ЕКСКУРЗИИ >>> ВАЖНИ НОВИНИ >>> ОБЩИНА КАЗАНЛЪК >>> ОБЩИНСКИ СЪВЕТ КАЗАНЛЪК >>> ОБРАЗОВАНИЕ И СПОРТ >>> БЮРО ПО ТРУДА - КАЗАНЛЪК >>> ТРАНСПОРТ >>> КУЛТУРНИ ИНСТИТУТИ >>> КАЗАНЛЪК В 360 ГРАДУСА >>> Е-МАЙЛ >>> РЕКЛАМНА ОФЕРТА >>> РЕКЛАМНА ОФЕРТА ИЗБОРИ >>> ИЗРАБОТКА НА БЮЛЕТИНИ >>> БДЖ >>> АВТОБУСИ >>> Училища >>> Ясли и Детски градини >>> Спортни клубовe >>> Новини от Казанлък >>> Новини от Стара Загора >>> Новини от Павел баня >>> Новини от Мъглиж >>> Новини от НАП >>> Гледна точка >>> Казанлък крими >>> Царица Роза >>> Култура и изкуство >>> Любопитни новини >>> Интервюта >>> Кино "Искра" >>> Кино Латона Синема - Казанлък >>> Библиотека "Искра" >>> Читалище "Искра" >>> Читалище “Възродена Искра” >>> Новини от ГЕРБ >>> ФК" Розова долина"