Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Шейново поиска от Борис Кърчев и Йоана Фильова да бъде чисто и красиво в България

15.03.2017 - Шейново поиска от Борис Кърчев и Йоана Фильова да бъде чисто и красиво в България

Казанлъшките кандидати за народни представители в листата на ГЕРБ Борис Кърчев и Йоана Йончева-Фильова се срещнаха снощи с жители на село Шейново. „Досега в управлението на ПП ГЕРБ се наблягаше повече на строителството, упрекваха ни, че строим магистрали, че режем лентички. Но ако си дадем реална представа за икономиката – нали до всеки завод трябва да достигне суровината, след което и стоките да се транспортират до пазарите – то инфраструктурата и пътищата са в основата за да започне да се развива икономиката. Но в същото време разбрахме, че обикновените граждани са вече доста не разочаровани, а по-скоро отегчени от темата за подобряване на инфраструктурата. Затова в ПП ГЕРБ смята в  следващите 4 години да обърне по-съсредоточено внимание върху социалната политика в България. “ – каза Борис Кърчев.

Той подчерта, че основен приоритет в Програмата на ГЕРБ е качеството на образованието в България - след като вече се направи много за осъвременяването на образователната инфраструктура и всички училища, детски градини в Казанлък са вече санирани, така е и в останалите градове от областта. Въпросът с образованието е важен от една страна защото много малки деца отпадат на ранен етап в началните класове от училище, за което ГЕРБ ще обвърже ходенето на училище на децата със социалните помощи за родителите. „Необразованите хора не само че не повишават икономиката, но и вредят на обществото, защото единствената възможност  за прехрана на тези хора остава те да станат престъпници.“ – обясни Борис Кърчев. От друга страна образованието не отговаря на професионалните изисквания на икономиката. Затова основен приоритет на кандидатите за народни представители от ГЕРБ  Борис Кърчев и Йоана Йончева-Фильова е създаването на професионален технически колеж в Казанлък, който да подготвя нужните кадри за нашата промишленост.

Хората от Шейново повдигнаха въпроса за екологията и чистотата във връзка с един наболял в последно време проблем в селото – разпиляването на найлонови торбички от вятъра, идващи от сметище на което се изхвърлят строителни отпадъци. „Може да сме бедни в България, но поне да ни е чисто и красиво“ – казаха шейновци. По конкретният проблем на Шейново вече се взимат мерки от Общината, обясни кметът на селото Данчо Данов. Професионално отношение по темата взе Йоана Йончева-Фильова, чийто семеен бизнес, заедно със съпруга и баща й – фабриката „Рекотуб“, разположена именно в Шейново е свързан с рециклирането на пластмаси. „Занимавам се в тази сфера от 1996 година покрай баща ми, по-късно работих в „Екопак“, в други фирми в същия бранш и сега в нашата фабрика,“ - разказа Йоана Фильова. Тя поясни, че по въпроса със сметищата се работи много активно и до 2019 година всички нерегламентирани сметища в България ще бъдат напълно премахнати, защото това е крайният срок по приетите от нас директиви на ЕС. „Знам за проблема с нашето сметище, чак до Долно Сахране съм ги виждала тези торбички, снимала съм ги. Приела съм решаването на този проблем като моя лична кауза независимо дали в Парламента или тук в Казанлък, с помощта на ГЕРБ и управлението на Общината,“ подчерта Йоана Йончева-Фильова, като добави, че партия ГЕРБ изключително много държи в програмата си и сега на чистотата и чистата и безопасна околна среда.

„Заслужава си да дадем шанс на тези млади хора, виждате ги – те застават с лицата си пред вас.“ обърна се към хората от Шейново д-р Стефка Димитрова, общински съветник от ГЕРБ- Казанлък и дългогодишен лекар в болницата в Шейново. „Те са успели в личен план – с хубави семейства – с три деца Йоана, с две деца Борис, успели в своята професия - завършили добро образование, реализирали се в бизнеса и двамата. Аз ви гарантирам, че те заслужават доверие. Ако успеят, поне мъничко да направят за нашето общество от това, което са направили в личен план – то ще бъде голямо постижение,  те ще са успели!“ – добави д-р Димитрова.

№11 ПП ГЕРБ

 • Преференция 2 Борис Кърчев
 • Преференция 5 Йоана Йончева-Фильова

Парламентарни избори 26 март 2017 г.

купуването и продаването на гласове е престъпление


15.03.2017 - Шейново поиска от Борис Кърчев и Йоана Фильова да бъде чисто и красиво в България

15.03.2017 - Шейново поиска от Борис Кърчев и Йоана Фильова да бъде чисто и красиво в България

15.03.2017 - Шейново поиска от Борис Кърчев и Йоана Фильова да бъде чисто и красиво в България

15.03.2017 - Шейново поиска от Борис Кърчев и Йоана Фильова да бъде чисто и красиво в България

15.03.2017 - Шейново поиска от Борис Кърчев и Йоана Фильова да бъде чисто и красиво в България

 

> ПОЛИТИКА

Банер

Бюлетин Доброволците:

Още от Доброволците:

Работа

ФИКСИНГ БНБ

Валутни курсове

 • Курсове за 24.04.2017
  Българска народна банка 1 USD = 1.80294 BGN (down) 1 GBP = 2.30559 BGN (down) 1 CHF = 1.80995 BGN (down)

ВРЕМЕТО

Банер


>>>

НОВИНИ >>> КУЛТУРЕН АФИШ >>> КАЗАНЛЪК >>> ВРЕМЕТО и WEBCAM >>> ГАЛЕРИЯ >>> ОБЯВИ >>> УКАЗАТЕЛ >>> ЗА НАС >>> ВХОД >>> ВСИЧКИ НОВИНИ >>> НОВИНИ ОТ ЕВРОПА >>> ПОЛИТИКА >>> СПОРТ >>> МЛАДЕЖКИ ИНИЦИАТИВИ >>> ВИДЕО >>> КОНКУРСИ >>> ВАЖНИ НОВИНИ >>> ОБЩИНА КАЗАНЛЪК >>> ОБЩИНСКИ СЪВЕТ КАЗАНЛЪК >>> ОБРАЗОВАНИЕ И СПОРТ >>> БЮРО ПО ТРУДА - КАЗАНЛЪК >>> ТРАНСПОРТ >>> КУЛТУРНИ ИНСТИТУТИ >>> КАЗАНЛЪК В 360 ГРАДУСА >>> КИНО ИСКРА >>> ГАЛЕРИЯ ИСКРА 4 >>> ХУДОЖЕСТВЕНА ГАЛЕРИЯ >>> МУЗЕЙ ИСКРА >>> МУЗЕЙ НА ФОТОГРАФИЯТА >>> БИБЛИОТЕКА ИСКРА >>> КЪЩА-МУЗЕЙ ЧУДОМИР >>> ДОМ ПЕТКО СТАЙНОВ >>> ЧИТАЛИЩЕ ИСКРА >>> ВОЕНЕН КЛУБ >>> ДК АРСЕНАЛ >>> ШИПКОВАТА КЪЩА >>> Е-МАЙЛ >>> РЕКЛАМНА ОФЕРТА >>> РЕКЛАМНА ОФЕРТА ИЗБОРИ 2014 >>> ИЗРАБОТКА НА САЙТОВЕ >>> ИЗРАБОТКА НА БЮЛЕТИНИ >>> БДЖ >>> АВТОБУСИ >>> Училища >>> Ясли и Детски градини >>> Спортни клубовe >>> Новини от Казанлък >>> Новини от Стара Загора >>> Новини от Павел баня >>> Новини от Мъглиж >>> Новини от НАП >>> Гледна точка >>> Казанлък крими >>> Царица Роза >>> Култура и изкуство >>> Любопитни новини >>> Интервюта >>> Кино "Искра" >>> Кино Латона Синема - Казанлък >>> Библиотека "Искра" >>> Читалище "Искра" >>> Читалище “Възродена Искра” >>> ФК" Розова долина"