Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Борис Кърчев и Йоана Фильова посрещнаха колегите си от листата на ГЕРБ в Шипка

С мартеници и пожелание за здраве и успех в кампанията, кандидатите за народни представители от  ГЕРБ - Казанлък Борис Кърчев и Йоана Йончева-Фильова посрещнаха днес старозагорските си колеги от листата пред Храм-паметника в Шипка.

 

Чрез знаковите мартеници на казанлъчани, всички кандидати на ГЕРБ в област Стара Загора приеха да работят за гражданите на Казанлък от сърце. Сърцето на ГЕРБ получиха в дар с мартеница кандидатите за народни представители Маноил Манев и Росица Копривчина,  народните представители от 43 НС Пламен Йорданов и Нено Влайков, общински съветници и кметове на ГЕРБ от община Казанлък. Представителите на ГЕРБ бяха благословени, за здраве и благополучие в кратка църковна служба на днешния празничен 1 март от отец Панкратий.

Катедралният Храм-паметник „Рождество Христово“ в Шипка  е посветен на героите от Руско-турска война (1877-1878). В криптата на храма са положени костите на близо 9000 руски и български воини, загинали в България през Освободителната война.

„На 3 март, всички ние от областта ще отбележим Освобождението на България пред Паметника на Свободата на връх Шипка и пред Паметника Бранителите на Стара Загора. Но хората, на които дължим свободата си, техните тленни останки са тук, а не в паметниците. Затова поканихме колегите ни в навечерието на 3 март, спокойно и с уважение да положим цветя, да запалим свещ за упокоение на душите на хилядите български опълченци и руски воини. Да отдадем нашата признателност към героите на Освобождението на мястото на техния вечен покой,“ каза Борис Кърчев.

Галерия снимки: 01.03.2017 - Борис Кърчев и Йоана Фильова посрещнаха колегите си от листата на ГЕРБ в Шипка

№11 ПП ГЕРБ
Парламентарни избори 2017


Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

НАШИЯТ ВИДЕО АРХИВ:


ФИКСИНГ БНБ

Валутни курсове

  • Курсове за 16.02.2018
    Българска народна банка 1 USD = 1.56918 BGN (up) 1 GBP = 2.20244 BGN (down) 1 CHF = 1.69762 BGN (up)

ВРЕМЕТО

Бюлетин Доброволците:

Още от Доброволците:

Банер