Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Юбилейно 20-то издание на Националния конкурс за весела детска рисунка „ Малките нашенци“

Юбилейно 20-то издание на Националния конкурс за весела детска рисунка „ Малките нашенци“ подготвя Детският комплекс в Казанлък, който е организатор на проявата. Конкурсът е едно от традиционните събития в програмата на провеждащите се в Казанлък ежегодно Чудомирови празници през месец март. Той е и вторият в България за детска рисунка след този в Благоевград и е включен в Календара на Министерство на образованието.


Free Joomla Extensions

">Началото на конкурса е поставено през 1996 година и оттогава до днес той се радва на интерес от страна както на ученици, така и на учители. Темата е неангажираща, като единственото условие е рисунката да бъде весела. Конкурсът има и раздел за международно участие, който предстои да бъде разработван в бъдеще, предвид необходимостта от още финансиране. През годините в „ Малките нашенци“ са участвали детски творби от Испания, Словакия, Унгария, Украйна , Русия. В Детския комплекс вече са пристигнали и първите пакети с детски рисунки за конкурса тази година. Сред тях са и такива, които участват в него още от първото му издание. Крайният срок за приемане на рисунките за „ Малките нашенци“ е 28 февруари. Средствата за наградния фонд на конкурса в рамките на близо 3 хил. лв. се осигуряват от Фондация „ Чудомир“ и дарители.

 

 

НАШИЯТ ВИДЕО АРХИВ:


Банер

Бюлетин Доброволците:

Още от Доброволците:

Работа

ФИКСИНГ БНБ

Валутни курсове

  • Курсове за 23.10.2017
    Българска народна банка 1 USD = 1.66595 BGN (up) 1 GBP = 2.19534 BGN (up) 1 CHF = 1.68883 BGN (up)

ВРЕМЕТО

Банер


>>>

НОВИНИ >>> КУЛТУРЕН АФИШ >>> КАЗАНЛЪК >>> ВРЕМЕТО и WEBCAM >>> ГАЛЕРИЯ >>> ОБЯВИ >>> УКАЗАТЕЛ >>> ЗА НАС >>> ВХОД >>> ВСИЧКИ НОВИНИ >>> НОВИНИ ОТ ЕВРОПА >>> ПОЛИТИКА >>> СПОРТ >>> МЛАДЕЖКИ ИНИЦИАТИВИ >>> ВИДЕО >>> КОНКУРСИ >>> ЕКСКУРЗИИ >>> ВАЖНИ НОВИНИ >>> ОБЩИНА КАЗАНЛЪК >>> ОБЩИНСКИ СЪВЕТ КАЗАНЛЪК >>> ОБРАЗОВАНИЕ И СПОРТ >>> БЮРО ПО ТРУДА - КАЗАНЛЪК >>> ТРАНСПОРТ >>> КУЛТУРНИ ИНСТИТУТИ >>> КАЗАНЛЪК В 360 ГРАДУСА >>> Е-МАЙЛ >>> РЕКЛАМНА ОФЕРТА >>> РЕКЛАМНА ОФЕРТА ИЗБОРИ >>> ИЗРАБОТКА НА БЮЛЕТИНИ >>> БДЖ >>> АВТОБУСИ >>> Училища >>> Ясли и Детски градини >>> Спортни клубовe >>> Новини от Казанлък >>> Новини от Стара Загора >>> Новини от Павел баня >>> Новини от Мъглиж >>> Новини от НАП >>> Гледна точка >>> Казанлък крими >>> Царица Роза >>> Култура и изкуство >>> Любопитни новини >>> Интервюта >>> Кино "Искра" >>> Кино Латона Синема - Казанлък >>> Библиотека "Искра" >>> Читалище "Искра" >>> Читалище “Възродена Искра” >>> Новини от ГЕРБ >>> ФК" Розова долина"