Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Криминална хроника - 09.08.2016

РПУ, ПОЛИЦИЯ

Бързи полицейски производства
На 08 август в РУ- Казанлък е започнато бързо производство срещу  Н. Н., на 43г., от гр. Павел Баня, затова че на същата дата, около 16.45 ч., по ул. „Васил Левски“, в гр. Павел Баня, управлява товарен автомобил - бетоновоз след употреба на алкохол - 1,41 промила, установено с техническо средство. Водачът е  задържан за срок до 24 часа в РУ- Казанлък.

На 07 август, около 11.05 ч., в гр. Казанлък, по ул. "Капитан Петко Войвода", в посока север се е движил л.а. "Ситроен Саксо", управляван от Д. П., на 34 г., от гр. Казанлък. Поради движение с несъобразена скорост, след десен завой, водачът е изгубил контрол над автомобила, който излиза в ляво извън пътя, по посока на движението си, блъска се в крайпътно дърво и се преобръща. Д.П. е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело 3.39 промила. Откаран е във ФСМП - Казанлък с натъртвания по лявата ръка, където е обслужен и освободен, без опасност за живота. Образувано е бързо производство, а Д. П.  е задържан за срок до 24 часа в РУ - Казанлък .

По- характерни престъпления
На 08 август в РУ - Казанлък е получен сигнал от 65 годишна жена от гр. Казанлък,  че е станала жертва на телефонна измама. На същата дата, за времето от 15.00 ч. до 16.00 ч. потърпевшата многократно е получавала телефонни обаждания от мним полицейски служител, който я е въвел в заблуждение, че предстои да стане жертва на телефонна измама. След като е била убедена да помогне за задържане на измамниците, потърпевшата е хвърлила през терасата си сумата от 2200 лева и златни накити.
По случая е образувано досъдебно производство.

На 08 август в РУ - Казанлък е получено съобщение от 60 годишна жена от гр. Казанлък, която заявила, че е жертва на телефонна измама. На същата  дата, около 15.00 ч., на домашния ѝ телефон се обадил  мним полицай, който поискал съдействие за задържане на телефонни измамници. Малко по-късно жената пуснала от терасата на дома си сумата от 700 евро.
Образувано е  досъдебно производство.

Пътнотранспортни произшествия
На 07 август,  около 12.20 ч., по път І- 5, от гр. Стара Загора за гр.Казанлък, се е движил мотоциклет "Ямаха", управляван 19 годишен водач от гр. Димитровград. На около 3 км. преди разклона за с. Ягода, общ. Мъглиж, поради движение с несъобразена скорост, при спускане на ляв завой, водачът е изгубил контрол над мотоциклета, който излиза в дясно по посоката си на движение, блъска се в метална предпазна ограда и пада на пътното платно. В резултат на падането водачът е получил спукване на кост на десния крак. Откаран е във ЦСМП – Стара Загора,  където е обслужен и освободен, без опасност за живота. Поради състоянието му водачът не е тестван на място за употреба на алкохол с техническо средство. Взета му е кръвна проба за анализ.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 07.12.2018


Автобусно разписание:Виж