Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Криминална хроника - 01.08.2016

РПУ, ПОЛИЦИЯ

Разкрити престъпления
На 01 август, при извършени  процесуално-следствени действия „Претърсване и изземване” в дома на 86-годишният П.Т. от с. Енина са открити и иззети боен пистолет "Макаров",  самоделен пистолет с две цеви,  пълнител за пистолет "Макаров", както и множество боеприпаси за ловно и бойно оръжие. По случая е образувано досъдебно производство. П.Т., е задържан за срок до 24 часа в РУ- Казанлък.


По- характерни престъпления
На 01 август  в РУ - Казанлък е получено съобщение от 53-годишен мъж от гр. Ст. Загора, че за времето от 16.00ч. на 31 юли до 07.00ч. на 01август в землището на с. Средногорово, общ. Казанлък от малинови насаждения негова собственост, неизвестен извършител е извършил кражба на 3бр. бензинови помпи на обща стойност 5000лв. По случая е образувано досъдебно производство.

Пътно-транспортни произшествия
На 01 август  около 11.15ч. по ПП-I посока запад се е движил л.а. "Фиат " управляван от 48 годишната К.А.,  от гр.Русе. На около 5 км преди гр. Мъглиж поради движение с несъобразена скорост на прав участък, губи контрол над автомобила излиза в дясно от пътя, в посока на движението си и се преобръща в крайпътна нива, в резултат на което возещата се на  предна дясна седалка, Ц.А, на 80 г. от гр.Русе, е получила фрактура на дясна раменна става и фрактура на втори и четвърти шиен прешлен. Откарана във ФСМП - Казанлък, където е обслужена и освободена без опастност за живота. К.А., е тествана за алкохол с техническо средство "Алкотест" дрегер  който е отчел 0.00 промила.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Хайде на театър:

11:00 - НЧ "Искра - 1860"

20 години ТАТЪР „ЛЮБОМИР КАБАКЧИЕВ“ : „Какафония“- детско представление от репертоара на Театър „Любомир Кабакчиев“

17:00 - Зала "Лекс" - Община Казанлък

"Театърът там" - Документален филм за Театър Любомир Кабакчиев

19:00 - НЧ "Искра - 1860"

20 години ТАТЪР „ЛЮБОМИР КАБАКЧИЕВ“: „Сън в есенна нощ“ - юбилеен спектакъл

Виж още >>>

Търси последният брой на: