Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Криминална хроника - 27.07.2016

РПУ, ПОЛИЦИЯ

Разкрити престъпления
В бюлетин №201/20.07.2016 г. на ОДМВР Ст.Загора е отразено съобщение за извършен грабеж на 19 юли  около 04:50 ч. на бензиностанция, находяща се в с.Шейново, общ.Казанлък, при който две маскирани лица, едното от мъжки, а другото от женски пол след като са заплашили с пистолет и нанесли удар в лицето на работника на бензиностанцията Д.И, на 21г.са му отнели оборота възлизащ на сумата от около 550 лв., за което е образувано досъдебно производство.

От проведените оперативно издирвателни мероприятия  от служители при РУ Казанлък, са установени  извършителите на деянието: Р.Б., на 27г, Д.Д., на 25г. и А.В., на 25г. На Р.Б. и Д.Д. е наложена МН»Задържане под стража» , а на А.В. «Подписка».  От проведени процесуално следствени действия са са открити вещи и предмети съотносими към извършеното престъпление.

По- характерни престъпления
На 25 юли в 18.10 ч. в РУ- Казанлък  е получено съобщение от  З.П., на 74г. oт гр. Казанлък за това , че е станала жертва на телефонна измама, като за времето от 13.00 ч. до 16:00 ч. на същата дата е била въведена в заблуждение по телефона от неизвестно лице, което се е представило за служител на полицията, че е жертва на телефонна измама и за залавяне на извършителите е необходимо да предостави парични средства. В резултат на това пострадалата е ощетена със сума в размер на 10 560 лв., които оставила пред входната врата на къщата си. По случая е образувано досъдебно производство.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 07.12.2018


Автобусно разписание:Виж