Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Валя Балканска и гайдари ще открият традиционния събор на левицата

БСП БУЗЛУДЖА СЪБОР

На 30 юли в местността „Историческа поляна” под връх Бузлуджа членове и симпатизанти на БСП ще отбележат 125-тата годишнина от създаването на Българската социалистическа партия и началото на социалистическо движение в България.

Началото на традиционния митинг-събор на левицата е точно в 11:00 часа на 30 юли (събота) и старта ще бъде даден от един от брилянтните български гласове, този на Валя Балканска и гайдари.
Тази година е предвидено и велосъстезание за купа „Бузлуджа 2016”, което ще се проведе в петък на 29 юли. Стартът на колоездачното състезание ще бъде даден в 16:00 часа на площад „Възраждане” в Габрово. Награждаването на победителите ще бъде в 17:30 часа на връх „Шипка”.

В петъчния ден в Габрово е предвидено да се проведе и национално съвещание на БСП под наслов „За задачите на БСП в Президентските избори”

За желаещите от Община Казанлък да се включат в традиционния събор на столетницата има организиран транспорт. Автобусите ще тръгнат на 30 юли в 7:30 часа от паметника на „Георги Кирков” в Казанлък. Връщането ще бъде в 15:00 часа.

Цената на пътуването е 2,50 лева в двете посоки. Талоните за пътуване и записване можете да закупите от офиса на БСП в Казанлък на ул. „Чудомир” №1 всеки работен ден от 9:00 часа до 16:30 часа.

 

> ПОЛИТИКА

НАШИЯТ ВИДЕО АРХИВ:


Банер

Бюлетин Доброволците:

Още от Доброволците:

Работа

ФИКСИНГ БНБ

Валутни курсове

  • Курсове за 11.12.2017
    Българска народна банка 1 USD = 1.65805 BGN (down) 1 GBP = 2.21624 BGN (down) 1 CHF = 1.67466 BGN (up)

ВРЕМЕТО

Банер


>>>

НОВИНИ >>> КУЛТУРЕН АФИШ >>> КАЗАНЛЪК >>> ВРЕМЕТО и WEBCAM >>> ГАЛЕРИЯ >>> ОБЯВИ >>> УКАЗАТЕЛ >>> ЗА НАС >>> ВХОД >>> ВСИЧКИ НОВИНИ >>> НОВИНИ ОТ ЕВРОПА >>> ПОЛИТИКА >>> СПОРТ >>> МЛАДЕЖКИ ИНИЦИАТИВИ >>> ВИДЕО >>> КОНКУРСИ >>> ЕКСКУРЗИИ >>> ВАЖНИ НОВИНИ >>> ОБЩИНА КАЗАНЛЪК >>> ОБЩИНСКИ СЪВЕТ КАЗАНЛЪК >>> ОБРАЗОВАНИЕ И СПОРТ >>> БЮРО ПО ТРУДА - КАЗАНЛЪК >>> ТРАНСПОРТ >>> КУЛТУРНИ ИНСТИТУТИ >>> КАЗАНЛЪК В 360 ГРАДУСА >>> Е-МАЙЛ >>> РЕКЛАМНА ОФЕРТА >>> РЕКЛАМНА ОФЕРТА ИЗБОРИ >>> ИЗРАБОТКА НА БЮЛЕТИНИ >>> БДЖ >>> АВТОБУСИ >>> Училища >>> Ясли и Детски градини >>> Спортни клубовe >>> Новини от Казанлък >>> Новини от Стара Загора >>> Новини от Павел баня >>> Новини от Мъглиж >>> Новини от НАП >>> Гледна точка >>> Казанлък крими >>> Царица Роза >>> Култура и изкуство >>> Любопитни новини >>> Интервюта >>> Кино "Искра" >>> Кино Латона Синема - Казанлък >>> Библиотека "Искра" >>> Читалище "Искра" >>> Читалище “Възродена Искра” >>> Новини от ГЕРБ >>> ФК" Розова долина"