Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Криминална хроника - 20.07.2016

РПУ, ПОЛИЦИЯ

Бързи полицейски производства
На 19.07.2016 г., в РУ – Казанлък, е получено съобщение от служител на “EVN” -  България, КЕЦ – Казанлък, за неправомерно присъединяване  към електропреносната мрежа  в с. Ягода, общ. Мъглиж, От извършения оглед е установено, че е осъществено  неправомерно присъединяване с помощта на кабели от уличната електропреносна мрежа към къща, намираща се на ул. "Берое", от 41 годишната Г. А. от с. Тулово, По случая в РУ – Казнлък е  образувано бързо производство за престъпление по чл.234в, ал.1 от НК.


На 19.07.2016 г., в РУ – Казанлък, е получено съобщение от служител на “EVN” -  България, КЕЦ – Казанлък, за неправомерно присъединяване  към електропреносната мрежа в с. Ягода, общ. Мъглиж, От извършения оглед е установено, че е осъществено  неправомерно присъединяване с помощта на кабели от уличната електропреносна мрежа към къща, намираща се на ул. "Берое" от Ф. С., на 56 години, от с. Ягода. По случая в РУ – Казнлък е  образувано бързо производство за престъпление по чл.234в, ал.1 от НК.

На 19.07.2016 г. от служители на РУ - Казанлък е извършената проверка в помещение, пригодено за търговски цели (барче), намиращо се в гр. Казанлък, в района на ул.''Илинден'', стопанисвано от М. С., на 39 г., от гр. Казанлък. Същата доброволно е предала 18 кутии цигари марка ''Мarble'', 4 кутии цигари марка'' Еm@il" и 4 кутии цигари марка ''Premium'', без акцизен бандерол. В РУ – Казанлък е образувано бързо производство.

Неразкрити престъпления
На 19.07.2016 г., в 05:06 ч., в РУ - Казанлък, е получено съобщение от 21 годишен мъж, работник в бензиностанция, намираща се в с. Шейново, че е извършен грабеж от бензиностанцията,. На място е установено, че около 04:50 ч. на същата дата, две неизвестни лица, след като са заплашили служителя с пистолет и са му нанесли удар в лицето, са отнели от бензиностанцията парична сума, около 550 лв., 
В РУ – Казанлък е образувано досъдебно производство по чл. 198, ал. 1 от НК.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Програма:


Почистване на велоалеята за - Овощник

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 22.03.2019


Автобусно разписание:Виж