Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Криминална хроника - 15.07.2016

РПУ, ПОЛИЦИЯ

Пътно-транспортни произшествия
На 14 юли,  около 12:50 ч., в гр. Казанлък, по бул."Княз Ал. Батемберг", в посока юг – север, се е движил л.а."Фолксваген Транспортер", управляван от К.С., на 32 г. от гр. Стара Загора.

До бензиностанция "OMV", след като е нарушил пътен знак "Г - 2", извършва маневра “завой на ляво” и отнема предимството на движещият се в посока запад - изток л.а. "Сузуки Лиана", управляван от 58 годишен водач от гр. Казанлък . В следствие на настъпилото ПТП водачът на л.а “Сузуки” е получил фрактура на ребро. Откаран е във ФСМП - Казанлък, където е обслужен амбулаторно и е освободен за домашно лечение, без опасност за живота.
Водачите са тествани за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело 0.00 промила и на двамата водачи. По случая е образувано досъдебно производство.

На 14 юли, около 21:40 ч., по път ІV – 56005, от с. Шейново за с. Хаджидимитрово, общ. Казанлък, в посока запад – изток, се е движил л.а. "Мазда ",  управляван от Ю.И., на 39 г. от с. Хаджидимитрово. На около 2 км. преди с. Хаджидимитрово е застигнал и блъснал отзад ППС с животинска тяга (каруца, теглена от кон), без светлоотразители отзад, управлявано 55 годишния Т. Ю. от с. Хаджидимитрово. В следствие на удара Т.Ю е получил контузна рана на десен лакът. Откаран е във ФСМП – Казанлък, където е обслужен амбулаторно  и е  освободен, без опасност за живота. Водачите са тествани за употреба на алкохол с тех. средство което е отчело 1.09 промила на Т.Ю. и 0.00 промила на Ю.И. По случая е образувано досъдебно производство.


 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

НАШИЯТ ВИДЕО АРХИВ:


ФИКСИНГ БНБ

Валутни курсове

  • Курсове за 22.06.2018
    Българска народна банка 1 USD = 1.67911 BGN (down) 1 GBP = 2.23108 BGN (down) 1 CHF = 1.69571 BGN (down)

ВРЕМЕТО

Банер