Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Криминална хроника - 28.06.2016

РПУ, ПОЛИЦИЯ

Разкрити престъпления
На 27 юни, около 17,00ч., на бул.”Княз Александър Батенберг” в гр.Казанлък, екип на РУ – Казанлък е спрял за проверка л.а.”Ауди А4”, управляван от 30-годишния А.К. от същия град. Водачът е тестван с техническо средство за употреба на наркотични вещества, което е отчело наличие на амфетамин. Издаден му е талон за медицинско изследване и му е взета кръвна проба за анализ. А.К. е задържан за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.


Бързи полицейски производства

На 26 юни в РУ – Казанлък е започнато бързо полицейско производство срещу 20-годишния М.С. от гр.Казанлък, затова че в 13,25ч. на същата дата, по ул.”Кремена” в гр.Казанлък, управлява л.а.”Хюндай” с регистрационна табела, която не е издадена от съответните органи. М.С. е задържан за срок до 24 часа.

По-характерни престъпления

На 26 юни в 15,00ч. в РУ – Казанлък е получен сигнал, че за времето от 10,00ч. на 25 юни до 14,30ч. на 26 юни неизвестно лице, след като взломило прозорец на входна врата на къща, намираща се на ул.”Христо Ботев” в гр.Казанлък, запалило дюшеме, при което са обгорели около 0,5м². Образувано е досъдебно производство.

Пътно-транспортни произшествия
На 27 юни, около 07,00ч., по път І-6, в посока запад, се е движил т.а.”Ман” с прикачено ремарке, управляван от 27-годишния А.К., украински гражданин. На км.319, пътен възел Мъглиж, не спазил дистанция, застигнал и блъснал отзад движещия се пред него т.а.”Ман” с прикачено ремарке, управляван от 46-годишен украински гражданин. В следствие на ПТП са нанесени значителни материални щети и по двата автомобила. Няма пострадали лица. Водачите са тествани с техническо средство за употреба на алкохол, което отчело 0,83 промила за А.К. и 0,00 промила за другия водач. На А.К. е съставен АУАН по ЗДвП и му връчен талон за медицинско изследва, но същия отказва да даде кръвна проба за анализ. Образувано е досъдебно производство.

На 26 юни, около 18,30ч., по път ІV-66622, се е движил л.а.”БМВ”, управляван от 31-годишния С.Г. от с.Средногорово. На ляв завой, на около 500м., северно от с.Средногорово, поради движение с несъобразена скорост, водачът загубил контрол над автомобила и блъснал движещия се по пътното платно 72-годишен мъж, който починал на място. С.Г. е напуснал ПТП, но е издирен, а автомобилът е намерен укрит в местността „Голяма могила”, северозападно от с.Средногорово. Водачът е тестван с технически средства за употреба на алкохол и на наркотични вещества, като същите са отчели отрицателни резултати. Издаден му е талон за медицински изследвания и му е взета кръвна проба за анализ. С.Г. е задържан за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

 

НАШИЯТ ВИДЕО АРХИВ:


Банер

Бюлетин Доброволците:

Още от Доброволците:

Работа

ФИКСИНГ БНБ

Валутни курсове

  • Курсове за 18.10.2017
    Българска народна банка 1 USD = 1.66468 BGN (up) 1 GBP = 2.1906 BGN (down) 1 CHF = 1.69321 BGN (down)

ВРЕМЕТО

Банер


>>>

НОВИНИ >>> КУЛТУРЕН АФИШ >>> КАЗАНЛЪК >>> ВРЕМЕТО и WEBCAM >>> ГАЛЕРИЯ >>> ОБЯВИ >>> УКАЗАТЕЛ >>> ЗА НАС >>> ВХОД >>> ВСИЧКИ НОВИНИ >>> НОВИНИ ОТ ЕВРОПА >>> ПОЛИТИКА >>> СПОРТ >>> МЛАДЕЖКИ ИНИЦИАТИВИ >>> ВИДЕО >>> КОНКУРСИ >>> ЕКСКУРЗИИ >>> ВАЖНИ НОВИНИ >>> ОБЩИНА КАЗАНЛЪК >>> ОБЩИНСКИ СЪВЕТ КАЗАНЛЪК >>> ОБРАЗОВАНИЕ И СПОРТ >>> БЮРО ПО ТРУДА - КАЗАНЛЪК >>> ТРАНСПОРТ >>> КУЛТУРНИ ИНСТИТУТИ >>> КАЗАНЛЪК В 360 ГРАДУСА >>> Е-МАЙЛ >>> РЕКЛАМНА ОФЕРТА >>> РЕКЛАМНА ОФЕРТА ИЗБОРИ >>> ИЗРАБОТКА НА БЮЛЕТИНИ >>> БДЖ >>> АВТОБУСИ >>> Училища >>> Ясли и Детски градини >>> Спортни клубовe >>> Новини от Казанлък >>> Новини от Стара Загора >>> Новини от Павел баня >>> Новини от Мъглиж >>> Новини от НАП >>> Гледна точка >>> Казанлък крими >>> Царица Роза >>> Култура и изкуство >>> Любопитни новини >>> Интервюта >>> Кино "Искра" >>> Кино Латона Синема - Казанлък >>> Библиотека "Искра" >>> Читалище "Искра" >>> Читалище “Възродена Искра” >>> Новини от ГЕРБ >>> ФК" Розова долина"