Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Криминална хроника - 28.06.2016

РПУ, ПОЛИЦИЯ

Разкрити престъпления
На 27 юни, около 17,00ч., на бул.”Княз Александър Батенберг” в гр.Казанлък, екип на РУ – Казанлък е спрял за проверка л.а.”Ауди А4”, управляван от 30-годишния А.К. от същия град. Водачът е тестван с техническо средство за употреба на наркотични вещества, което е отчело наличие на амфетамин. Издаден му е талон за медицинско изследване и му е взета кръвна проба за анализ. А.К. е задържан за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.


Бързи полицейски производства

На 26 юни в РУ – Казанлък е започнато бързо полицейско производство срещу 20-годишния М.С. от гр.Казанлък, затова че в 13,25ч. на същата дата, по ул.”Кремена” в гр.Казанлък, управлява л.а.”Хюндай” с регистрационна табела, която не е издадена от съответните органи. М.С. е задържан за срок до 24 часа.

По-характерни престъпления

На 26 юни в 15,00ч. в РУ – Казанлък е получен сигнал, че за времето от 10,00ч. на 25 юни до 14,30ч. на 26 юни неизвестно лице, след като взломило прозорец на входна врата на къща, намираща се на ул.”Христо Ботев” в гр.Казанлък, запалило дюшеме, при което са обгорели около 0,5м². Образувано е досъдебно производство.

Пътно-транспортни произшествия
На 27 юни, около 07,00ч., по път І-6, в посока запад, се е движил т.а.”Ман” с прикачено ремарке, управляван от 27-годишния А.К., украински гражданин. На км.319, пътен възел Мъглиж, не спазил дистанция, застигнал и блъснал отзад движещия се пред него т.а.”Ман” с прикачено ремарке, управляван от 46-годишен украински гражданин. В следствие на ПТП са нанесени значителни материални щети и по двата автомобила. Няма пострадали лица. Водачите са тествани с техническо средство за употреба на алкохол, което отчело 0,83 промила за А.К. и 0,00 промила за другия водач. На А.К. е съставен АУАН по ЗДвП и му връчен талон за медицинско изследва, но същия отказва да даде кръвна проба за анализ. Образувано е досъдебно производство.

На 26 юни, около 18,30ч., по път ІV-66622, се е движил л.а.”БМВ”, управляван от 31-годишния С.Г. от с.Средногорово. На ляв завой, на около 500м., северно от с.Средногорово, поради движение с несъобразена скорост, водачът загубил контрол над автомобила и блъснал движещия се по пътното платно 72-годишен мъж, който починал на място. С.Г. е напуснал ПТП, но е издирен, а автомобилът е намерен укрит в местността „Голяма могила”, северозападно от с.Средногорово. Водачът е тестван с технически средства за употреба на алкохол и на наркотични вещества, като същите са отчели отрицателни резултати. Издаден му е талон за медицински изследвания и му е взета кръвна проба за анализ. С.Г. е задържан за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

НАШИЯТ ВИДЕО АРХИВ:


ФИКСИНГ БНБ

Валутни курсове

  • Курсове за 18.05.2018
    Българска народна банка 1 USD = 1.66016 BGN (up) 1 GBP = 2.23971 BGN (up) 1 CHF = 1.66128 BGN (up)

ВРЕМЕТО

Банер