Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

ОДМВР - Стара Загора молят всички свидетели на инцидента да помогнат с информация

СТАРА ЗАГОРА, ОДМВР, ОДП
Във връзка с настъпило на 11.02.2016 г., около 06:45 ч., на бул. "Славянски" в гр. Стара Загора, тежко пътно-транспортно произшествие, при което загина жена, а друга получи тежки наранявания, ОДМВР - Стара Загора отправя молба към граждани, които са станали свидетели на инцидента или имат информация, която би помогнала при работата по случая, да се обадят на тел.112 или в най-близкото РУ на МВР.
Тайната на самоличността е гарантирана.

Благодаря предварително за съдействието!

=================================================

На 11.02.2016 г., около 06:49 ч., в  гр. Стара Загора, по бул. "Славянски", в посока - изток, се е движило неустановено МПС, управлявано от неустановен към момента водач. На кръстовището с ул. "Кольо Ганчев" не пропуска и блъска преминаващите по пешеходна пътека  тип “зебра”, в посока – юг, две пешеходки на 60 и 65 г. от гр. Стара Загора. След удара водачът напуска местопроизшествието и се укрива.

В  резултат на настъпилото ПТП на място почива 65 годишната пешеходка, а 60 годишната жена получава фрактури на бедрото и подбедрицата на десния крак и фрактура на дясното рамо. Обслужена е амбулаторно и е настанена за лечение в травматологично отделение при УМБАЛ "Проф. д-р Ст. Киркович", гр. Стара Загора.
В ОДМВР – Стара Загора е образувано досъдебно производство. Извършен е оглед на местопроизшествието. Провеждат се издирвателни мероприятия за установяване на водача, предизвикал ПТП и управляваното от него МПС.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 11.01.2019


Автобусно разписание:Виж