Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Окръжна прокуратура-Стара Загора извършва разследване за катастрофа на пешеходна пътека...

СТАРА ЗАГОРА, СЪДЕБНА ПАЛАТА - ЗИМА

Окръжна прокуратура-Стара Загора извършва разследване за катастрофа на пешеходна пътека, при която е загинала 66-годишна жена и шофьорът се издирва Днес 11.02.2016 год. в гр. Стара Загора на кръстовището на бул.”Славянски” с ул.”К.Ганчев” на пешеходна пътека е настъпило пътно-транспортно произшествие между лек автомобил и две пешеходки.

Около 07:00 часа Недка Ж.,на 66 год. ,и Пенка Ж., на 61 год., пресичали бул. „Славянски” в посока север – юг по пешеходна пътека.

По същото време в посока запад – изток се движел неустановен лек автомобил. Лекият автомобил удря двете пешеходки, като след удара не спира, а продължава движението си и бяга от местопроизшествието.

В резултат на удара на място е починала Недка Ж. , а Пенка Ж. е откарана в МБАЛ ”Ст.Киркович” – Стара Загора със счупена дясна подбедрица и наранявания в дясно рамо, сочат първоначални данни от медицинския преглед.

Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 343, ал.4, вр. с ал.3,  буква”б” във вр. с ал.1, буква „в” вр. с чл. 342, ал.1 от НК , за което престъпление се предвижда наказание „Лишаване от свобода” от 3 до 10 години.

Извършен е оглед на местопроизшествие, разпитан е един свидетел и са назначени съдебно – медицински експертизи.

Разследването по делото продължава, като предстои извършването на действия за установяване автора на престъплението, разпити на свидетели имащи информация за инцидента, изготвяне на заключенията на назначените експертизи и др.

Пресцентър на Апелативна прокуратура-Пловдив

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

НАШИЯТ ВИДЕО АРХИВ:


ФИКСИНГ БНБ

Валутни курсове

  • Курсове за 22.02.2018
    Българска народна банка 1 USD = 1.59321 BGN (up) 1 GBP = 2.2139 BGN (up) 1 CHF = 1.69954 BGN (up)

ВРЕМЕТО

Бюлетин Доброволците:

Още от Доброволците:

Банер