Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

БСП-Казанлък: „Това е бюджет на продажбата”

Днес на заседание на Общинския съвет на Казанлък с 28 гласа за бе приет Бюджета и Инвестиционната програма на Община Казанлък за 2016 г.
„Общинските съветници на Българската социалистическа партия няма да подкрепим бюджета на първо четене, а ще гласуваме с въздържал се.”, заяви от трибуната на местния парламент председателят на групата съветници на БСП и лидер на социалистите Николай Терзиев.


„Бюджетът, които ни е представен от Общинска администрация отново залага на увеличението на собствени приходи и водещото в него е продажбата. Удвояваме  приходите от продажба на земеделска земя. Винаги сме заявявали, че искаме нашата земя да я направим инструмент да носи приходи, а не просто продажбата й. Такова предложение не виждаме, а отново виждаме само продажба”, заяви още Терзиев.

Терзиев разкритикува намаленото финансиране на спортните клубове и спортния календар, намаление на финансирането на културния календар.

„ Зрее един проблем, който трябва да бъде разрешен и той трябва да бъде разрешен от нас и той се нарича общински театър „Любомир Кабакчиев”.”

Терзиев подчерта, че групата на БСП ще внесе своите предложения за промени и на разглеждането на Бюджет 2016 на второ четене ще запознае с тях и местния парламент.

БСП ще подкрепи местните  данъци и такси тази година да не бъдат увеличавани и новото предложение на д-р Иванова за създаването на фонд за подпомагане на лекари специализанти, който ще бъде в пълна подкрепа на нашите медицински специалисти.

Общински съвет БСП Казанлък

 

 

> ПОЛИТИКА

НАШИЯТ ВИДЕО АРХИВ:


Банер

Бюлетин Доброволците:

Още от Доброволците:

Работа

ФИКСИНГ БНБ

Валутни курсове

  • Курсове за 11.12.2017
    Българска народна банка 1 USD = 1.65805 BGN (down) 1 GBP = 2.21624 BGN (down) 1 CHF = 1.67466 BGN (up)

ВРЕМЕТО

Банер


>>>

НОВИНИ >>> КУЛТУРЕН АФИШ >>> КАЗАНЛЪК >>> ВРЕМЕТО и WEBCAM >>> ГАЛЕРИЯ >>> ОБЯВИ >>> УКАЗАТЕЛ >>> ЗА НАС >>> ВХОД >>> ВСИЧКИ НОВИНИ >>> НОВИНИ ОТ ЕВРОПА >>> ПОЛИТИКА >>> СПОРТ >>> МЛАДЕЖКИ ИНИЦИАТИВИ >>> ВИДЕО >>> КОНКУРСИ >>> ЕКСКУРЗИИ >>> ВАЖНИ НОВИНИ >>> ОБЩИНА КАЗАНЛЪК >>> ОБЩИНСКИ СЪВЕТ КАЗАНЛЪК >>> ОБРАЗОВАНИЕ И СПОРТ >>> БЮРО ПО ТРУДА - КАЗАНЛЪК >>> ТРАНСПОРТ >>> КУЛТУРНИ ИНСТИТУТИ >>> КАЗАНЛЪК В 360 ГРАДУСА >>> Е-МАЙЛ >>> РЕКЛАМНА ОФЕРТА >>> РЕКЛАМНА ОФЕРТА ИЗБОРИ >>> ИЗРАБОТКА НА БЮЛЕТИНИ >>> БДЖ >>> АВТОБУСИ >>> Училища >>> Ясли и Детски градини >>> Спортни клубовe >>> Новини от Казанлък >>> Новини от Стара Загора >>> Новини от Павел баня >>> Новини от Мъглиж >>> Новини от НАП >>> Гледна точка >>> Казанлък крими >>> Царица Роза >>> Култура и изкуство >>> Любопитни новини >>> Интервюта >>> Кино "Искра" >>> Кино Латона Синема - Казанлък >>> Библиотека "Искра" >>> Читалище "Искра" >>> Читалище “Възродена Искра” >>> Новини от ГЕРБ >>> ФК" Розова долина"