Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Евро ДЕСК представя актуалната младежка информация

Точката Евро ДЕСК продължава да дава актуална информация на младите хора в Казанлък. СНЦ „Младежки център за развитие-Взаимопомощ” е единствената неправителствена организация мултиплаер на мрежата за България.

 

Взаимопомощ за периода 13-20 ноември тази година в града на розите организира и седмица за популяризиране на точката. Като всяка организация, получила статут на Евродеск точка, младежкият център има ангажимент всеки ден да е готов да отговори на запитвания, свързани с информацията достъпна чрез мрежата.

Кампанията "Седмица на актуалната младежка информация" започна по време на представянето на филма на Румен Сомов и Юнайтед Авангард Артист „Излъгал бурята”, след което последва презентация на програма „Еразъм+” и Евро ДЕСК в дневен център за възрастни и деца с увреждания. Отделно от „Взаимопомощ” залагат и на малките населени места с информация за програмата в Народно читалища „Пробуда-1920” с. Копринка, съвместно с ОУ „Кирил и Методий” с. Копринка и в гр. Шипка.

Закриването на кампанията е с представяне на Испания от доброволките Ана и Асмае по „Европейска доброволческа служба”, който са по проект „Приятелство в кутия 2” на програма „Еразъм+”.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

НАШИЯТ ВИДЕО АРХИВ:


ФИКСИНГ БНБ

Валутни курсове

  • Курсове за 20.07.2018
    Българска народна банка 1 USD = 1.67595 BGN (down) 1 GBP = 2.18663 BGN (down) 1 CHF = 1.68128 BGN (down)

ВРЕМЕТО

Банер