Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Галина Стоянова: Казанлък е напълно готов да бъде домакин на туристическа борса

Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите подкрепят Галина Стоянова за втори мандат

Кандидатите за общински съветници  Николай Златанов, Иван Катанов, Галин Иванов и Ангел Бойнов и  кандидатът за кмет втори мандат Галина Стоянова проведоха среща с хотелиерите, ресторантьорите и представители на туристически агенции.  На срещата бяха обсъдени възможностите за по-динамична съвместна работа между организациите в бранша и Община Казанлък. Присъстващите на срещата благодариха на кмета Галина Стоянова, за това че през изминалия й мандат, като кмет е поддържала постоянен диалог с тях и лично се е ангажирала с дейности, касаещи ресорите Култура и Туризъм.  Като резултат от съвместната им работа, бе определен учредяването през 2014 г. на Обществения съвет по култура и туризъм, който е и заявка за още  по-активни бъдещи отношения.

Една от идеите, които сподели кандидат-кметът от ГЕРБ  е, че е време Казанлък да е домакин на туристическа борса. За тази цел, обаче е добре да се създаде регистър на туристическите организации в Казанлък. „За да имаме по-голямата информираност за вас и за да можем по-детайлно и цялостно да ви представим на туристическите борси, трябва да направим обновен и подробен регистър. Всеки един от вас да се представи така, като иска - с рекламните материали на електронен носител. И този регистър да е част от представянето ни на борсите. Така например, когато отиваме в Берлин, да знаем, че там ще ви представяме с най-силните ви страни, с това което търсят немските туристи, а когато отиваме в Москва, трябва да представим друга част от вашата визия, тази която търсят руските туристи“, сподели Галина Стоянова, след което представи кандидата за общински съветник Иван Катанов, като достоен бъдещ представител на бранша в Общинския съвет.

Пред присъстващите в залата бе представен и отчета на Стоянова за мандат 2011-2015 г. като бе подчертано, че Казанлък е участвал на всички възможни туристически борси в света, както и в световноизвестния музей „Лувъра“.  „Успяхме да подобрим част от инфраструктурата на туристическите обекти -  реконструирахме гробниците Оструша и Шушманец, започнахме и  реконструкцията на Хелвеция и Грифоните. Както знаете, Долината на розите с център Казанлък вече е един от деветте туристически региона в България. Благодаря ви, че бяхте много сериозен участник в процеса на привличане на туристи, както и на представянията на Казанлък по света, и в същото време бяхте един от най-сериозните ни корективи, партньори и консултанти“, завърши отчета си кандидатът за кмет от ГЕРБ.

В края на срещата председателят на Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите в града на розите Костадинка Василева заяви, че сдружението категорично подкрепят Галина Стоянова за втори мандат кмет на Община Казанлък.

За още ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ ЗА ОБЩИНА КАЗАНЛЪК,

гласувайте с номер 19 в бюлетината за кмет на община,

гласувайте с номер 19 в бюлетината за общински съветници

и с номер 19 в бюлетината за кметовете на населени места!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър на ГЕРБ-Казанлък

 

> ПОЛИТИКА

Банер

Бюлетин Доброволците:

Още от Доброволците:

Работа

ФИКСИНГ БНБ

Валутни курсове

  • Курсове за 28.04.2017
    Българска народна банка 1 USD = 1.78941 BGN (down) 1 GBP = 2.31533 BGN (down) 1 CHF = 1.80577 BGN (down)

ВРЕМЕТО

Банер


>>>

НОВИНИ >>> КУЛТУРЕН АФИШ >>> КАЗАНЛЪК >>> ВРЕМЕТО и WEBCAM >>> ГАЛЕРИЯ >>> ОБЯВИ >>> УКАЗАТЕЛ >>> ЗА НАС >>> ВХОД >>> ВСИЧКИ НОВИНИ >>> НОВИНИ ОТ ЕВРОПА >>> ПОЛИТИКА >>> СПОРТ >>> МЛАДЕЖКИ ИНИЦИАТИВИ >>> ВИДЕО >>> КОНКУРСИ >>> ВАЖНИ НОВИНИ >>> ОБЩИНА КАЗАНЛЪК >>> ОБЩИНСКИ СЪВЕТ КАЗАНЛЪК >>> ОБРАЗОВАНИЕ И СПОРТ >>> БЮРО ПО ТРУДА - КАЗАНЛЪК >>> ТРАНСПОРТ >>> КУЛТУРНИ ИНСТИТУТИ >>> КАЗАНЛЪК В 360 ГРАДУСА >>> КИНО ИСКРА >>> ГАЛЕРИЯ ИСКРА 4 >>> ХУДОЖЕСТВЕНА ГАЛЕРИЯ >>> МУЗЕЙ ИСКРА >>> МУЗЕЙ НА ФОТОГРАФИЯТА >>> БИБЛИОТЕКА ИСКРА >>> КЪЩА-МУЗЕЙ ЧУДОМИР >>> ДОМ ПЕТКО СТАЙНОВ >>> ЧИТАЛИЩЕ ИСКРА >>> ВОЕНЕН КЛУБ >>> ДК АРСЕНАЛ >>> ШИПКОВАТА КЪЩА >>> Е-МАЙЛ >>> РЕКЛАМНА ОФЕРТА >>> РЕКЛАМНА ОФЕРТА ИЗБОРИ 2014 >>> ИЗРАБОТКА НА САЙТОВЕ >>> ИЗРАБОТКА НА БЮЛЕТИНИ >>> БДЖ >>> АВТОБУСИ >>> Училища >>> Ясли и Детски градини >>> Спортни клубовe >>> Новини от Казанлък >>> Новини от Стара Загора >>> Новини от Павел баня >>> Новини от Мъглиж >>> Новини от НАП >>> Гледна точка >>> Казанлък крими >>> Царица Роза >>> Култура и изкуство >>> Любопитни новини >>> Интервюта >>> Кино "Искра" >>> Кино Латона Синема - Казанлък >>> Библиотека "Искра" >>> Читалище "Искра" >>> Читалище “Възродена Искра” >>> ФК" Розова долина"