Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Над 430 000 лева са инвестициите в с. Розово за четири години

Кметът от ГЕРБ Теодора Георгиева е кандидат за втори мандат

Инвестиции в размер на 436 126 лева са вложени в казанлъшкото село Розово в мандата на кмета от ГЕРБ Теодора Георгиева, която на 25-ти октомври разчита на розовци да спечели за втори път кметските избори. За четиригодишното си управление младата дама е направила толкова, колкото няколко кметове преди това не са успели. Погрижила се е да бъдат подменени водопроводите по три улици в селото, да се асфалтират други, да бъде ремонтирана сградата на кметството,  църквата да придобие нов облик и едно от най-важните неща за розовци – погрижила се за проектирането и изграждането на праг на р. Тунджа. „Други може да не обещават, но аз обещавам! Да! Обещавам отново, че ще работя за Вас! Ще работя за селото!”, категорична бе Теодора Георгиева, която получи подкрепа не само от присъстващите в залата на местното читалище розовци, но и така на народният представител от ГЕРБ в 43-тото Народно събрание Нено Влайков, кандидатът за кмет втори мандат на Община Казанлък Галина Стоянова, кандидатите за общински съветници.

Осъзнавайки необходимостта от откриване на филиал на детска млечна кухня в детската градина в с. Розово, в следващите четири години Теодора Георгиева се ангажира да намери начина да бъде разкрит такъв. Кандидатът за кмет втори мандат обещава да подобри условията в пенсионерския клуб, както и да продължи да работи с жителите на селото, които имат здравословни проблеми и/или са трудноподвижни. Георгиева ще работи и за изграждането на паркови зони във всички краища на селото, както и за узаконяване на терен за футболно игрище. Сред перспективите на кандидатът за кмет от ГЕРБ втори мандат са още: облагородяване на тротоарните пространства, асфалтиране на улици, поетапна подмяна на водопроводи, поставяне на видеонаблюдение за по-голяма сигурност на розовци.

Гласувайте за Теодора Георгиева за кмет на с. Розово с бюлетина номер 19! За кмет на Община Казанлък в лицето на Галина Стоянова и общински съветници от ГЕРБ, гласувайте също с бюлетина номер 19 – за още видими резултати!

Перспективите за управление пред Община Казанлък за следващите четири години (2015 г. – 2019 г.) можете да видите тук: http://galinastoyanova.bg/cms/user/files/programagalinastoyanova2015-2019.pdf

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър ГЕРБ-Казанлък

 

 

> ПОЛИТИКА

Банер

Бюлетин Доброволците:

Още от Доброволците:

Работа

ФИКСИНГ БНБ

Валутни курсове

  • Курсове за 28.04.2017
    Българска народна банка 1 USD = 1.78941 BGN (down) 1 GBP = 2.31533 BGN (down) 1 CHF = 1.80577 BGN (down)

ВРЕМЕТО

Банер


>>>

НОВИНИ >>> КУЛТУРЕН АФИШ >>> КАЗАНЛЪК >>> ВРЕМЕТО и WEBCAM >>> ГАЛЕРИЯ >>> ОБЯВИ >>> УКАЗАТЕЛ >>> ЗА НАС >>> ВХОД >>> ВСИЧКИ НОВИНИ >>> НОВИНИ ОТ ЕВРОПА >>> ПОЛИТИКА >>> СПОРТ >>> МЛАДЕЖКИ ИНИЦИАТИВИ >>> ВИДЕО >>> КОНКУРСИ >>> ВАЖНИ НОВИНИ >>> ОБЩИНА КАЗАНЛЪК >>> ОБЩИНСКИ СЪВЕТ КАЗАНЛЪК >>> ОБРАЗОВАНИЕ И СПОРТ >>> БЮРО ПО ТРУДА - КАЗАНЛЪК >>> ТРАНСПОРТ >>> КУЛТУРНИ ИНСТИТУТИ >>> КАЗАНЛЪК В 360 ГРАДУСА >>> КИНО ИСКРА >>> ГАЛЕРИЯ ИСКРА 4 >>> ХУДОЖЕСТВЕНА ГАЛЕРИЯ >>> МУЗЕЙ ИСКРА >>> МУЗЕЙ НА ФОТОГРАФИЯТА >>> БИБЛИОТЕКА ИСКРА >>> КЪЩА-МУЗЕЙ ЧУДОМИР >>> ДОМ ПЕТКО СТАЙНОВ >>> ЧИТАЛИЩЕ ИСКРА >>> ВОЕНЕН КЛУБ >>> ДК АРСЕНАЛ >>> ШИПКОВАТА КЪЩА >>> Е-МАЙЛ >>> РЕКЛАМНА ОФЕРТА >>> РЕКЛАМНА ОФЕРТА ИЗБОРИ 2014 >>> ИЗРАБОТКА НА САЙТОВЕ >>> ИЗРАБОТКА НА БЮЛЕТИНИ >>> БДЖ >>> АВТОБУСИ >>> Училища >>> Ясли и Детски градини >>> Спортни клубовe >>> Новини от Казанлък >>> Новини от Стара Загора >>> Новини от Павел баня >>> Новини от Мъглиж >>> Новини от НАП >>> Гледна точка >>> Казанлък крими >>> Царица Роза >>> Култура и изкуство >>> Любопитни новини >>> Интервюта >>> Кино "Искра" >>> Кино Латона Синема - Казанлък >>> Библиотека "Искра" >>> Читалище "Искра" >>> Читалище “Възродена Искра” >>> ФК" Розова долина"