Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Кметът на с. Горно Изворово Надежда Пенчева ще продължи социалната си политика към самотно живеещи и

Кандидатът за кмет втори мандат, издигнат от ГЕРБ – Казанлък, Надежда Пенчева се ангажира да продължи социалната си политика към самотно живеещите и болни хора в село Горно Изворово. Това обещание тя даде пред събралите хора в залата на местното читалище, след като стана ясно, че в последните четири години с лични средства е осъществявала идеята си. Пенчева съобщи, че, ако й бъде гласувано доверие, след местните избори започва да работи по асфалтиране на улицата от „Пороя” до т.нар. цех, както и за изграждането на кът за спортни съоръжения и пак в центъра на селото.

 

До момента Надежда Пенчева, в качеството си на кмет на с. Горно Изворово, е успяла да вложи в развитието на селото над 80 000 лева. Със сумата са асфалтирани три улици, направена е реконструкция на парка и чешмата в парка в „Мезарлък дере”, подменена е дограмата на кметството и е ремонтирана църквата, в това число и ел.инсталацията й. Спонсори са подпомогнали възстановяване на пътя северно от селото. В продължение на социалната си политика кандидатът за кмет втори мандат от ГЕРБ Надежда Пенчева е осигурила дърва за огрев в студените зимни дни за жителите на балканското село, които дърва са раздавани на преференциални цени през 2012 г., 2014 г. и 2015 г. Тя поясни още, че са осигурени проходилки на възрастни и болни хора, които срещат затруднение с придвижването си, и това е част от социалната политика на кметството.

„Вярвам, че ще сме заедно и в следващите четири години, за да завършим започнатото. Основите са положени, остава да направим правилния избор на 25-ти октомври с бюлетина номер 19 за кмет на Община Казанлък, кмет на с. Горно Изворово и листа за общински съветници от ГЕРБ”, заяви Надежда Пенчева.

Да я подкрепят дойдоха и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ – Казанлък: Недка Рашева, Боян Каличков, Георги Видев, Даниел Цокев, Мария Цонева, Сезай Велиев.

„Не е никак лесно така да се разпределят парите, че те да се усетят  във всяко едно населено място, но всички решения, които сме взимали заедно с общинските съветници от ГЕРБ, са били винаги за това, средствата справедливо да се разходват за града и населените места”, категорична бе Галина Стоянова – кандидат за кмет втори мандат на Община Казанлък. „Надежда Пенчева е работила по най-належащите проблеми и въпроси на село Горно Изворово – инфраструктурата. Независимо от това, че Горно Изворово не е от големите села в нашата община, и тук сме успели да асфалтираме три улици“, подчерта Стоянова, която запозна присъстващите на срещата  с реализацията на Програмата за управление на община Казанлък в мандат 2011 – 2015 година.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Пресцентър ГЕРБ-Казанлък

 

 

> ПОЛИТИКА

Банер

Бюлетин Доброволците:

Още от Доброволците:

Работа

ФИКСИНГ БНБ

Валутни курсове

  • Курсове за 28.04.2017
    Българска народна банка 1 USD = 1.78941 BGN (down) 1 GBP = 2.31533 BGN (down) 1 CHF = 1.80577 BGN (down)

ВРЕМЕТО

Банер


>>>

НОВИНИ >>> КУЛТУРЕН АФИШ >>> КАЗАНЛЪК >>> ВРЕМЕТО и WEBCAM >>> ГАЛЕРИЯ >>> ОБЯВИ >>> УКАЗАТЕЛ >>> ЗА НАС >>> ВХОД >>> ВСИЧКИ НОВИНИ >>> НОВИНИ ОТ ЕВРОПА >>> ПОЛИТИКА >>> СПОРТ >>> МЛАДЕЖКИ ИНИЦИАТИВИ >>> ВИДЕО >>> КОНКУРСИ >>> ВАЖНИ НОВИНИ >>> ОБЩИНА КАЗАНЛЪК >>> ОБЩИНСКИ СЪВЕТ КАЗАНЛЪК >>> ОБРАЗОВАНИЕ И СПОРТ >>> БЮРО ПО ТРУДА - КАЗАНЛЪК >>> ТРАНСПОРТ >>> КУЛТУРНИ ИНСТИТУТИ >>> КАЗАНЛЪК В 360 ГРАДУСА >>> КИНО ИСКРА >>> ГАЛЕРИЯ ИСКРА 4 >>> ХУДОЖЕСТВЕНА ГАЛЕРИЯ >>> МУЗЕЙ ИСКРА >>> МУЗЕЙ НА ФОТОГРАФИЯТА >>> БИБЛИОТЕКА ИСКРА >>> КЪЩА-МУЗЕЙ ЧУДОМИР >>> ДОМ ПЕТКО СТАЙНОВ >>> ЧИТАЛИЩЕ ИСКРА >>> ВОЕНЕН КЛУБ >>> ДК АРСЕНАЛ >>> ШИПКОВАТА КЪЩА >>> Е-МАЙЛ >>> РЕКЛАМНА ОФЕРТА >>> РЕКЛАМНА ОФЕРТА ИЗБОРИ 2014 >>> ИЗРАБОТКА НА САЙТОВЕ >>> ИЗРАБОТКА НА БЮЛЕТИНИ >>> БДЖ >>> АВТОБУСИ >>> Училища >>> Ясли и Детски градини >>> Спортни клубовe >>> Новини от Казанлък >>> Новини от Стара Загора >>> Новини от Павел баня >>> Новини от Мъглиж >>> Новини от НАП >>> Гледна точка >>> Казанлък крими >>> Царица Роза >>> Култура и изкуство >>> Любопитни новини >>> Интервюта >>> Кино "Искра" >>> Кино Латона Синема - Казанлък >>> Библиотека "Искра" >>> Читалище "Искра" >>> Читалище “Възродена Искра” >>> ФК" Розова долина"