Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Николай Терзиев и Мария Бресковска – Стоянова сложиха началото на срещите в Овощник

Николай Терзиев – кандидат за кмет на Община Казанлък и Мария Бресковска – Стоянова – кандидат за кмет на село Овощник сложиха началото на поредицата срещи на социалистите по населени места. На 26 септември те и кандидати за общински съветници от БСП лява България се срещнаха с по-възрастното поколение от Овощник.

Социалистите направиха паралела с датата 26 септември и номера на бюлетината 26, с която БСП лява България влиза в надпреварата в местните избори. 

„Няма по-добро начало от 26 септември за стартиране на редица срещи по населени места в Община Казанлък и с номер 26 в бюлетината!“, заяви Терзиев по време на срещата.

„Община Казанлък заслужава нещо ново, нещо различно и нещо, което да върне достойнството и гордостта на общината и нейните жители. И всичко това е БСП лява България.“, допълни още кандидата за кмет на Община Казанлък и лидер на местната столетница.

Той допълни, че двамата с Мария ще работят за случването на доброто и хубавото - ЗА Община Казанлък! За Овощник! За хората!

„Тук в Овощник нищо не се случва, за разлика от много други села в Общината! И аз съм готова да покажа, че нещата могат да започнат да се случват!“, каза Мария Бресковска по време на срещата в Овощник.

„Знам едно, че няма нерешими проблеми. Проблемите трябва да се поставят и да бъдат решавани. Аз имам желанието, енергията и добрата воля нещата тук – в Овощник, да се случват.“, допълни енергичната Мария.

Тя залага на младостта си и на енергията си, която носи за промяна на нещата към по-добро. И подчертава, че властта за нея не е самоцел.

„В Овощник могат да се случват още много неща! Дайте шанс на това, какво може да направи една нежна ръка и една женска воля! Дайте своя глас ЗА МАРИЯ БРЕСКОВСКА-СТОЯНОВА!“, допълни на финала Терзиев.

Терзиев поздрави възрастните хора с наближаващия 1 октомври – Международен ден на възрастните хора, като им пожела здраве и дълголетие. Той се поклони пред тях, за труда който са положили за граденето на днешна България.

Мария е на 31 години и е една от най-младите кандидати за кметове за населени места в област Стара Загора.

Към всички присъстващи бе отправен музикален комплимент от народната певица Златина Маркова.

 

> ПОЛИТИКА

НАШИЯТ ВИДЕО АРХИВ:


Банер

Бюлетин Доброволците:

Още от Доброволците:

Работа

ФИКСИНГ БНБ

Валутни курсове

  • Курсове за 23.10.2017
    Българска народна банка 1 USD = 1.66595 BGN (up) 1 GBP = 2.19534 BGN (up) 1 CHF = 1.68883 BGN (up)

ВРЕМЕТО

Банер


>>>

НОВИНИ >>> КУЛТУРЕН АФИШ >>> КАЗАНЛЪК >>> ВРЕМЕТО и WEBCAM >>> ГАЛЕРИЯ >>> ОБЯВИ >>> УКАЗАТЕЛ >>> ЗА НАС >>> ВХОД >>> ВСИЧКИ НОВИНИ >>> НОВИНИ ОТ ЕВРОПА >>> ПОЛИТИКА >>> СПОРТ >>> МЛАДЕЖКИ ИНИЦИАТИВИ >>> ВИДЕО >>> КОНКУРСИ >>> ЕКСКУРЗИИ >>> ВАЖНИ НОВИНИ >>> ОБЩИНА КАЗАНЛЪК >>> ОБЩИНСКИ СЪВЕТ КАЗАНЛЪК >>> ОБРАЗОВАНИЕ И СПОРТ >>> БЮРО ПО ТРУДА - КАЗАНЛЪК >>> ТРАНСПОРТ >>> КУЛТУРНИ ИНСТИТУТИ >>> КАЗАНЛЪК В 360 ГРАДУСА >>> Е-МАЙЛ >>> РЕКЛАМНА ОФЕРТА >>> РЕКЛАМНА ОФЕРТА ИЗБОРИ >>> ИЗРАБОТКА НА БЮЛЕТИНИ >>> БДЖ >>> АВТОБУСИ >>> Училища >>> Ясли и Детски градини >>> Спортни клубовe >>> Новини от Казанлък >>> Новини от Стара Загора >>> Новини от Павел баня >>> Новини от Мъглиж >>> Новини от НАП >>> Гледна точка >>> Казанлък крими >>> Царица Роза >>> Култура и изкуство >>> Любопитни новини >>> Интервюта >>> Кино "Искра" >>> Кино Латона Синема - Казанлък >>> Библиотека "Искра" >>> Читалище "Искра" >>> Читалище “Възродена Искра” >>> Новини от ГЕРБ >>> ФК" Розова долина"