Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Бюлетин от 1 - 3 август

Разкрити престъпления
На 02 август в РУ – Казанлък е получено съобщение от М.Б. на 32г. от с. Енина, общ. Казанлък, за това ,че на 01 август около 19.00ч. в дома му е отишъл С.С., който чрез заплахи го е накарал да се качи в микробус и го е закарал във вила в същото село, където със заплахи го принуждавал да му прехвърли имота в с. Енина. В резултат на проведените процесуално-следствени действия е установен извършителя на деянието – С.С. на 24г. от с. Енина. Същият е задържан за срок до 24часа. Образувано е досъдебно производство.


На 01 август около 13.50ч. в гр. Казанлък екип на РУ – Казанлък спира за проверка л.а. „Фолксваген Голф”, управляван от Д.Б. на 18г. В автомобила са пътували Д.В. на 22г. и Д.Г. на 25г. от гр. Казанлък. В момент на слизане на Д.Г. от автомобила от панталоните му е изпаднала суха зелена тревиста маса, около 1гр., която след извършен полеви наркотест реагира на марихуана. Образувано е досъдебно производство.

На 31 юли около 12.55ч. в гр. Казанлък на паркинг северно от ул. „Д-р Баев” е извършена проверка на Р.С. на 26г. от Ст.Загора. При извършен личен обиск у него е открит около 1гр. марихуана. Образувано е бързо производство.

На 31 юли около 16.00ч. в гр. Казанлък в парк „Колодрума” екип на РУ – Казанлък, забелязва две лица, седящи на пейка, едно от които изхвърля черно полиетиленово топче. На лицата е извършена проверка и е установена самоличността им -  Г.Н. на 17г. и Л.В. на 18 от Казанлък. Установено е че топчето, изхвърлено от Л.В., съдържа 0,1гр. марихуана. Образувано е бързо производство.

По-характерни престъпления

На 31 юли, около 19,40ч. в РУ – Казанлък е получено съобщение от 18-годишна жена от гр. Казанлък, че за времето от 19.00ч. на 30 юли до 19.30ч. на 31 юли неизвестен извършител е взломил катинара на гараж и е отнел велосипед. Образувано е досъдебно производство.

На 31 юли, около 11,20ч. в РУ – Казанлък е получено съобщение от 29-годишен мъж от гр. Казанлък, че за времето от 22.00ч. на 17 юли до 08.15ч. на 18 юли неизвесетн извършител, след като е разбил задно странично стъкло на л.а. «Фолксваген Голф», е извършил кражба на СД-плеър и тонколона. Образувано е досъдебно производство.

Пътно-транспортни произшествия
На 01 август, около 10.15ч. в гр. Николаево, л.а. „Фолксваген Голф”, управляван от И.К. на 29г. от с. Нова Махала, общ. Николаево, при движение на заден ход блъска Ф.А. на 41 от Николаево. В резултат на настъпилото ПТП пострадалата е получила охлузвания на ляв крак и лява ръка. Оказана и е медицинска помощ от екип на ЦСМП – Гурково и е освободена без опасност за живота. Водачът е тестван за употреба на алкохол с техническо средство „Алкотест Дрегер”, който е отчел 0,00 промила. На водача е съставен АУАН.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 07.12.2018


Автобусно разписание:Виж