Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника

Бързи производства
На 30 юли в РУ - Казанлък е започнато бързо производство срещу М.Ю. на 43 години от с. Попина, обл. Силистра за това, че на същата дата около 17.50 ч. в гр. Казанлък  управлява мотоциклет, след употреба на алкохол, установена с техн. средство "Алкотест Дрегер", който е отчетел 1,22 промила.


На 30 юли в РУ - Казанлък е започнато бързо производство срещу Н.О. на 43 години от гр. П.Баня, за това, че на същата дата около 21.00 ч. в гр. П.Баня  управлява мотопед, след употреба на алкохол, установена с техн. средство "Алкотест Дрегер", който е отчетел 1,88 промила.

По-характерни престъпления
На 30 юли в РУ – Казанлък  е  получено съобщение от 59 – годишен мъж от гр. Казанлък, за извършена кражба от апартамента му в гр. Казанлък. На място е установено, че неизвестен извършител, след като е взломил прозорец на апартамента е проникнал в него и е извършил кражба на сумата от 1840 лв. Образувано е досъдебно производство.

На 30 юли в РУ – Казанлък е получено съобщение от 83 годишен мъж от гр. Каанлък за това, че на същата дата около 17:30 ч. е станал жертва на телефона измама, като е бил заблуден от неизвестено лице, представило се за негов племенник, че са му необходими пари за капариране на климатици. Пострадалият е предал сумата от 5000 лв. на непознат мъж. Образувано е досъдебно производство.

На 30 юли в РУ – Казанлък е получено съобщение от 62 годишна жена от гр. Каанлък, за това ,че на същата дата около 14,00 ч. е станала жертва на телефона измама, като е била заблудена от неизвестено лице, представило се за неин племенник, че са му необходими пари за капариране на климатици. Пострадалта е предала сумата от 1000 лв. на непознат мъж. Образувано е досъдебно производство.

Пътно – транспортни приозшествия
На 30 юли около 21.50ч. по асфалтов път между с.Елхово, общ.Гурково и с. Зимница, общ. Мъглиж, се е движил л.а. «Рено Меган» , управляван от Р.Ч. на 25г. от гр. Казанлък, който при движение с несъобръзена скорост, застига и удря отзад, движещо се в същата посока ППС с животинска тяга, управлявано от Д.Г. на 14г. от с. Зимница. При възникналото ПТП е пострадала возещата се в каруцата З.Р. на 38г. от. с. Зимница, като същата е получила фрактура на таза. Откарана е за лечение в МБАЛ – Ст.Загора без опасност за живота. Водачите са тествани за употреба на алкохол с техническо средсткво "Алкотест Дрегер", който е отчел 0.00 промила и за двамата водачи. Образувано е досъдебно производство.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 07.12.2018


Автобусно разписание:Виж