Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника

Бързо производство
На 21 юли, около 19:30 ч., е извършена проверка в частен дом, намиращ се в с.Осетеново, ул."Младост", обитаван от Н.И. на 69-години, при която е установено, че същата съхранява, незаконно добит дървен материал в размер на 2 куб. м. дърва за огрев от дъб. Образувано е бързо производство.


На 21 юли, около 12:30 ч., след получен сигнал за незаконна сеч в местността "Курията", в землището на с. Горно Сахране, общ.Павел баня, е извъшеа проверка в частен дом, намиращ се в с. Горно Сахране, ул."Долна язла", обитаван от А.О. на 31 години, при която  са установени 1,5 куб. м. дърва за огрев от дива череша, добити без редовно писмено позволително. Образувано е бързо производство.

По-характерни престъпления

На 21 юли, около 19:30 ч., в РУ - Казанлък се е 26-годишен мъж от гр. Казанлък и е заявил, че на същата дата, около 16:00 ч,. до медицински център "Мазалат", неизвестен извършител е извършил кражба на мъжка черна кожена чанта, с намиращ се в нея портфейл, съдържащ сумата от 1340 лв. и лични документи, от паркиран и незаключен  автомобил "Опел Вектра". По случая е образувано досъдебно производство.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 07.12.2018


Автобусно разписание:Виж