Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника

Бързо и незабавно производство
На 20 юли, след постъпил сигнал, е извършено претърсване и изземване в дома на А.А. на 22 години от гр.Мъглиж.  Същият е предал 33 бр.  завити по специален начин в метален станиол  топчета със суха зелено-кафява тревиста маса, с общо тегло 4 гр. При направения  полеви наркотест  съдържанието реагира на марихуана. Образувано е бързо производство.


На 20 юли, около 14:50 ч., в гр. Казанлък, на бул."23 Пехотен шипченски полк" е спрян за проверка нерегистриран мотопед "Metster Intereity Mofa", управляван от неправоспособния водач И.И. на 49 години от с.Копринка, общ.Казанлък. При тестване с техн.средство "Алкотест Дрегер 7410" е отчетен 2.47 промила алкохол в издишания от водача въздух. Лицето е отказало да даде кръвна проба за анализ. Образувано е незабавно производство.

Разкрити престъпления

На 19 юли е извършена кражба на сумата от 110 лв. и златни накити от дома на 44 – годишна жена в с. Осетеново, за което е образувано досъдебно производство. От проведените оперативно – издирвателни мероприятия е установен извършителя на престълението – Р.С. на 29 години от същото село. Работата по случая продължава.

По-характерни престъпления

На 20 юли, в 15:04 ч., в РУ – Казанлък, 36 – годишен мъж от с. Осетеново, общ. Павел баня, е заявил за извършена кражба от личния му автомобил. На място е установено, че за времето от 14:00 ч. на 20.07.2015 г. до 15:00 ч. на същата дата неизвестен извършител, след като е използвал техническо средство, е отключил л.а. "Фолксваген Голф", паркиран в гр. Казанлък на ул."Стара планина", и е извършил кражба на дамска чанта, съдържаща лични документи и сумата от 20 лв. По случая е образувано досъдебно производство.

На 20 юли, в 19:30 ч., в РУ – Казанлък, се е явил 57- годишен мъж от гр .Крън,  общ. Казанлък, който е заявил, че за времето от 10:00 ч. до 14:00 ч. на същата дата в гр. Казанлък, в района на Ж.П. гарата, неизвестен извършител е извършил кражба на мъжки порфейл със сума от 700 евро и 600 лв. и дебитна карта от незаключения му л.а."Мерцедес". По случая е образувано досъдебно производство.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 07.12.2018


Автобусно разписание:Виж