Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Ева Паунова: Благодарение на колегите от ГЕРБ/ЕНП за България са договорени повече евросредства

„Благодарение на активността на колегите от ГЕРБ/ЕНП  за България са договорени повече евросредства за новия програмен период, но е и важно сега максимално страната ни да се възползва от тях, като постигне висок процент на усвояемост.“ - това каза днес на среща с бизнеса в Казанлък евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова. Основни акценти тя постави на възможностите за развитие на малкия, средния и едрия бизнес, на дуалното обучение и на професионалните стажове с оглед изграждането на устойчиви връзки между образованието, науката и бизнеса. Евродепутатът  представи и новите възможности, които ще предложи планът за инвестиции „Юнкер“.
В срещата участваха кметът на Община  Казанлък Галина Стоянова и народният представител от ГЕРБ Нено Влайков, който е и единствения представител от Казанлък в българския парламент.
„България взима участие в процеса на вземане на важните решения в Европейския парламент, чрез нас и това е така, защото както аз така и останалите колеги като Андрей Новаков, Мария Габриел, Андрей  Ковачев получаваме вашата подкрепа и най-вече, защото сме активни. Много е важно човек да е активен, младите хора да са активни, за това мой приоритет е да насърчавам тази активност. В работата ми като евродепутат, приоритет са ми още  намаляването на бюрокрацията, повишаването на информираността за европрограмите и начините за финансиране на бизнеса и особено важен за мен, както и за българското правителството приоритет е всички млади хора да имат достъп до качествено образование, а стажовете да станат задължителна част от образованието на европейско ниво.“ – заяви пред казанлъшките предприемачи Паунова.
Преди срещата с представители на бизнеса евродепутатът Ева Паунова, кметът на Казанлък Галина Стоянова и народният представител Нено Влайков посетиха една от водещите местни компании „М+С Хидравлик“ АД, където бяха дискутирани възможностите за кандидатстване по Европейски програми и „Дуално обучение“.

Пресцентър на ГЕРБ – Казанлък

 

НАШИЯТ ВИДЕО АРХИВ:


Банер

Бюлетин Доброволците:

Още от Доброволците:

Работа

ВРЕМЕТО

Банер


>>>

НОВИНИ >>> КУЛТУРЕН АФИШ >>> КАЗАНЛЪК >>> ВРЕМЕТО и WEBCAM >>> ГАЛЕРИЯ >>> ОБЯВИ >>> УКАЗАТЕЛ >>> ЗА НАС >>> ВХОД >>> ВСИЧКИ НОВИНИ >>> НОВИНИ ОТ ЕВРОПА >>> ПОЛИТИКА >>> СПОРТ >>> МЛАДЕЖКИ ИНИЦИАТИВИ >>> ВИДЕО >>> КОНКУРСИ >>> ЕКСКУРЗИИ >>> ВАЖНИ НОВИНИ >>> ОБЩИНА КАЗАНЛЪК >>> ОБЩИНСКИ СЪВЕТ КАЗАНЛЪК >>> ОБРАЗОВАНИЕ И СПОРТ >>> БЮРО ПО ТРУДА - КАЗАНЛЪК >>> ТРАНСПОРТ >>> КУЛТУРНИ ИНСТИТУТИ >>> КАЗАНЛЪК В 360 ГРАДУСА >>> Е-МАЙЛ >>> РЕКЛАМНА ОФЕРТА >>> РЕКЛАМНА ОФЕРТА ИЗБОРИ >>> ИЗРАБОТКА НА БЮЛЕТИНИ >>> БДЖ >>> АВТОБУСИ >>> Училища >>> Ясли и Детски градини >>> Спортни клубовe >>> Новини от Казанлък >>> Новини от Стара Загора >>> Новини от Павел баня >>> Новини от Мъглиж >>> Новини от НАП >>> Гледна точка >>> Казанлък крими >>> Царица Роза >>> Култура и изкуство >>> Любопитни новини >>> Интервюта >>> Кино "Искра" >>> Кино Латона Синема - Казанлък >>> Библиотека "Искра" >>> Читалище "Искра" >>> Читалище “Възродена Искра” >>> Новини от ГЕРБ >>> ФК" Розова долина"