Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

БСП – Казанлък връчи грамоти на участници в антифашистката съпротива

По повод 11 април - денят на политзатворника и концлагериста, и в навечерието на 70 години от победата над фашизма БСП-Казанлък връчи грамоти на участниците в антифашистката съпротива.
Единайсет са останалите живи и издирени участници в антифашистката съпротива, които са от Община Казанлък. С грамоти бяха отличени Христо Марков Чернев, Антон Василев Антонов, Пефка Маркова Милева, Мария Маркова Аранаудова, Лалцо Христов Карацанов, Кръстина Дечева Чомакова, Вълчо Василев Сталев, Иван Христов Бюклиев, Пеньо Ганев Ганарев, Семо Минчев Каравастев, Минчо Генчев Кондарев.
Председателят на казанлъшките социалисти Николай Терзиев връчи грамотите на участниците и ги поздрави за тяхното самоотвержено дело.
„Вашата самоотвержена борба и несломим дух никога няма да бъдат забравени. Желаем ви крепко здраве и дълголетие.”, каза още Терзиев
Общо 1076 души са участниците в антифашистката съпротива в Община Казанлък, който са известни за сега. 11 са останалите живи, сред който е и столетникът Пеньо Ганарев.

Общински съвет БСП Казанлък

 

> ПОЛИТИКА

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

НАШИЯТ ВИДЕО АРХИВ:


ФИКСИНГ БНБ

Валутни курсове

  • Курсове за 23.02.2018
    Българска народна банка 1 USD = 1.59023 BGN (down) 1 GBP = 2.22405 BGN (up) 1 CHF = 1.69998 BGN (up)

ВРЕМЕТО

Бюлетин Доброволците:

Още от Доброволците:

Банер