Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Нено Влайков: Призовавам хората, да се отнасят с голяма доза критичност към манипулациите и обидите в публичното пространство

Нено Влайков: „Румен Петков преди време нарече Васил Самарски  калинка-стръвница, и има защо!“
„Една медия, която уважава своята аудитория, не би следвало да си позволява да разпространява лъжи и да обижда. Лъжа е, че ГЕРБ назначава „калинки“. Всички назначения, както в общината, така и в държавата се базират на конкурси и на професионализма и образованието на хората.

 

 

Чудесен пример за това, че за ГЕРБ са важни качествата на човека, а не политическата му принадлежност, е настоящият началник на РИО Стара Загора и член на БСП Донка Симеонова. Неприемливо е най-голямата калинка на БСП Васил Самарски и семейната му медийна група, да   говорят за калинки, когато, точно той, бе наречен от самия Румен Петков „калинка-стръвница“, поради поста, на който бе назначен по време на правителството на Орешарски – директор в ръководството на “Мини Марица-изток”. Всички знаем, че освен медийния бизнес, Самарски има фирма за погребални услуги. Вероятно можем само да гадаем, какво е общото между мините и погребалния бизнес. И да не забравяме, че в същото време той бе и общински съветник, и съветник, назначен с граждански договор, на Областния управител Живка Аладжова. И какво излиза, човек със заплати от четири кладенчета, говори за калинки.“, коментира народният представител от ГЕРБ Нено Влайков на пресконференция, която заедно  с колегата си д-р Кирил Добрев, дадоха пред медиите в Казанлък.

„Считам, че жителите на нашата община се наситиха от личностната злоба и некомпетентността, която залива публичното ни пространство. Ненормално и недопустимо е медия, да разпространява  грозни и обидни епитети за дама, каквито епитети неведнъж са използвани по адрес на кмета на Община Казанлък г-жа Галина Стоянова. Що за етика е това? Що за медия е това?

Призовавам казанлъчани да бъдат изключително критични към подобен вид информации. Аз разбирам, че политическите ни опоненти, още не могат да приемат загубата на местните избори през 2011 година. Но с такива грозни опорно точки, освен всяване на омраза, нищо няма да се постигне. Това не е политика, а война с черен пиар. Нека оставим гражданите да оценят общинското ръководство по свършената работа – а фактите са красноречиви: за три години е положен  над 290 хил. кв. м. асфалт, обновени са емблематичните паркове – „Розариум“ и „Тюлбето“, модерно е оборудвана и ремонтирана общинска болница, една от най-добрите пожарни в  страна, вече се намира в Казанлък, пречиствателната станция е реконструирана, открити са нови социални услуги – три ЦНСТ и  едно защитено жилище, множество междублокови пространства са обновени в целия град и има множество нови паркове в населените места на общината.  Ето това е политиката,  да работиш, за да правиш живота на хората по-добър и да защитаваш техния интерес. Аз смятам, че в нашата община се работи, точно така!“, бе категоричен Влайков.


Пресцентър на ГЕРБ – Казанлък


Free Joomla Extensions

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:


Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: