Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Български антифашистки съюз-Казанлък излезе с декларация

Български антифашистки съюз (БАС)-Казанлък излезе с декларация, с която се противопоставя на територията на Република България да присъстват военни обекти на САЩ.

 

„Ние категорично се противопоставяне на такова решение, още повече, когато то се взема тихомълком зад гърба на народа. Изцяло подкрепяме Призива на Управителния съвет на Българския антифашистки съюз и на други организации в страната срещу наличието на чужди бази в България, като очакваме от нашите политици да защитят суверинитета на България.”, се казва в Декларацията.

В своята декларация от БАС-Казанлък пишат още, че са обезпокоени от тероризма, който НАТО налага по света и че не приемат присъствието на Команден център на НАТО в България. От БАС са категорични,че всичко това те го приемат като етап от целенасочена подготовка от страна на САЩ към ядрена война срещу Русия.

„Категорично се противопоставяме на твърденията, които се тиражират в медиите, че Русия е заплаха за нашата страна.”, се казва още в декларацията.
От БАС вярват, че през ХХІ век и новото хилядолетие народите и държавите по света имат сили, средства и лостове да възстановят мира на земята и да наложат това като норма на поведение за бъдещето.

Декларацията бе приета на годишно събрание на общинската организация на БАС-Казанлък.

 

> ПОЛИТИКА

НАШИЯТ ВИДЕО АРХИВ:


Банер

Бюлетин Доброволците:

Още от Доброволците:

Работа

ФИКСИНГ БНБ

Валутни курсове

  • Курсове за 11.12.2017
    Българска народна банка 1 USD = 1.65805 BGN (down) 1 GBP = 2.21624 BGN (down) 1 CHF = 1.67466 BGN (up)

ВРЕМЕТО

Банер


>>>

НОВИНИ >>> КУЛТУРЕН АФИШ >>> КАЗАНЛЪК >>> ВРЕМЕТО и WEBCAM >>> ГАЛЕРИЯ >>> ОБЯВИ >>> УКАЗАТЕЛ >>> ЗА НАС >>> ВХОД >>> ВСИЧКИ НОВИНИ >>> НОВИНИ ОТ ЕВРОПА >>> ПОЛИТИКА >>> СПОРТ >>> МЛАДЕЖКИ ИНИЦИАТИВИ >>> ВИДЕО >>> КОНКУРСИ >>> ЕКСКУРЗИИ >>> ВАЖНИ НОВИНИ >>> ОБЩИНА КАЗАНЛЪК >>> ОБЩИНСКИ СЪВЕТ КАЗАНЛЪК >>> ОБРАЗОВАНИЕ И СПОРТ >>> БЮРО ПО ТРУДА - КАЗАНЛЪК >>> ТРАНСПОРТ >>> КУЛТУРНИ ИНСТИТУТИ >>> КАЗАНЛЪК В 360 ГРАДУСА >>> Е-МАЙЛ >>> РЕКЛАМНА ОФЕРТА >>> РЕКЛАМНА ОФЕРТА ИЗБОРИ >>> ИЗРАБОТКА НА БЮЛЕТИНИ >>> БДЖ >>> АВТОБУСИ >>> Училища >>> Ясли и Детски градини >>> Спортни клубовe >>> Новини от Казанлък >>> Новини от Стара Загора >>> Новини от Павел баня >>> Новини от Мъглиж >>> Новини от НАП >>> Гледна точка >>> Казанлък крими >>> Царица Роза >>> Култура и изкуство >>> Любопитни новини >>> Интервюта >>> Кино "Искра" >>> Кино Латона Синема - Казанлък >>> Библиотека "Искра" >>> Читалище "Искра" >>> Читалище “Възродена Искра” >>> Новини от ГЕРБ >>> ФК" Розова долина"