Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Жените социалистки и Младежкото обединение на БСП-Казанлък готвят благотворителна кулинарна изложба

Клубът на жените-социалистки и Младежкото обединение на БСП-Казанлък готвят благотворителна изложба-базар. Кулинарното вълшебство ще премине под наслов „Заедно в борбата срещу рак на гърдата”.
Изложбата ще се проведе на 12.03.2015 г. от 17:30 ч. в НЧ „Искра”. Всяко произведение родено изпод ръцете на казанлъшките виртуози в кулинарията може да бъде закупено по време на благотворителната изложба.
„С набраните средства от кулинарната изложба-базар ще бъдат проведени безплатни профилактични прегледи чрез мамография на жени от Казанлък”, заяви председателят на жените-социалистки Стела Кехайова.
„Всяка година над 3800 жени у нас заболяват от рак на млечната жлеза, като 1200 от тях не успяват да се преборят с болестта. Профилактичните прегледи са най-сигурният начин за превенция от това заболяване.”, допълни още Теодора Иванова – председател на Младежкото обединение на БСП в Казанлък.
Това бяха и нашите основни мотиви за стартирането на благотворителната акция, категорични бяха организаторите на благотворителната изложба.
Всички майстори в кухнята решили да се включат в благотворителната инициатива могат да заявят участие до 6.03 т.г. на телефон 0893/424 797 или в ОС на БСП в Казанлък на ул. „Чудомир”№1.


Общински съвет БСП Казанлък

 

> ПОЛИТИКА

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

ФИКСИНГ БНБ

Валутни курсове

  • Курсове за 21.08.2018
    Българска народна банка 1 USD = 1.70043 BGN (down) 1 GBP = 2.17944 BGN (down) 1 CHF = 1.71986 BGN (down)

ВРЕМЕТО

Банер