Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Казанлъшките социалисти почетоха паметта на Апостола на свободата

Представители на Българската Социалистическа партия в Казанлък почетоха паметта и славното дело на Апостола на свободата – Васил Левски.
Социалистите се включат в градското честване по повод 142-та годишнина от гибелта на Левски.
Днес - 19 февруари 2015 г. в 10:30 часа пред барелефа на Левски, поставен на сградата, където някога се е намирал хана на баба Гана, казанлъшките социалисти поднесоха цветя. Малко по-късно те се включиха в почетното шествие, което тръгна от барелефа на Васил Левски и премина по бул. „23 Пехотен Шипченски полк“ до бюст-паметника на Левски в западния край на Казанлък. Председателят на столетницата в Града на розите – Николай Терзиев, общинските съветници на БСП и дамите от клуба на жените социалистки поднесоха цветя и се поклониха пред славното дело на Апостола на българската свобода. 
По повод годишнината от гибелта на Васил Левски, казанлъшките социалисти представиха книгата на Неделчо Братоев – председател на БАС-Казанлък. В 12:00 часа в Пенсионерския клуб на гр. Крън. Братоев представи най-новата си книга със заглавие „Социалистическото движение в казанлъшкия край”.

Общински съвет на БСП-Казанлък

 

> ПОЛИТИКА

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

НАШИЯТ ВИДЕО АРХИВ:


ФИКСИНГ БНБ

Валутни курсове

  • Курсове за 23.02.2018
    Българска народна банка 1 USD = 1.59023 BGN (down) 1 GBP = 2.22405 BGN (up) 1 CHF = 1.69998 BGN (up)

ВРЕМЕТО

Бюлетин Доброволците:

Още от Доброволците:

Банер