Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Business Architect Center или Младежки офис се открива на 21 февруари от 14:30

Младежи канят младежи и по-големи на Официално откриване на Младежки офис (Business Architect Center) в Обновения Младежки дом на Казанлък – 21.02.2015 г., 14:30 – 18:00, Младежки дом – Казанлък, ул. Капрони 2, гр. Казанлък.

В програмата са предвидени много забавления сред които - Ателие за мартеници, Какво ще ми изсвириш на пиано или на китара, играта Туистър, Приказки без край с Радо, Игра на Шапка, Човешко бинго, Турнир по тенис на маса, коя книга прочете последно, Вдъхнови ме, Лимбо, Презентация, Караоке, дърпане с въже, бягане с чували, игра с халва, кино вечер ... или за всеки по нещо!

Идеята - Младежки офис (Business Architect Center) е предназначен за всички млади хора с идеи от Казанлък, региона, страната и чужбина. Центърът разполага с две зали предоставени от Община Казанлък и обзаведени с помощта на Spirit of Freedom INGO – зала за презентации, обучения и др. събития с масов характер и зала за споделено работно място. Залата за презентация е оборудвана с проектор, екран за проектор, озвучаване с безжични микрофони. Споделеното работно място разполага с четири бюра за свободно ползване от всеки младеж желаещ да посети центъра, конферентна маса с осем места за провеждане на работни срещи на млади хора от МОС-Казанлък, НПО и други активни младежи, кът с мека мебел и библиотека, кът за почивка и разговори, принтер, интернет, озвучаване, флипчарт и др. Целта е центърът да се превърне в притегателно място за младежи с идеи, знания, умения и желание за работа по съвместни проекти. В Младежки офис (Business Architect Center) веднъж месечно ще се провеждат безплатно обучение на различни теми, организирани от представители на различни НПО и активни млади хора. В споделеното работно място ще се дават възможности за съдействие с младежи от цял свят. В центъра ще се организират и различни мероприятия свързани с живота на младежите. Центърът ще бъде отворен от понеделник до събота с работно време 9:30 – 17:30. Мероприятия могат да се провеждат и извън работното време, но с предварително записване в графика на центъра.

Заповядайте на 21.02.2015 (събота) от 14:30 в Младежки дом – Казанлък, където младежите от МОС – Казанлък и представители на всички НПО работещи с младежи на територията на община Казанлък са организирали множество дейности и забавления

А как започна всичко:


Free Joomla Extensions


Free Joomla Extensions

 

НАШИЯТ ВИДЕО АРХИВ:


Банер

Бюлетин Доброволците:

Още от Доброволците:

Работа

ФИКСИНГ БНБ

Валутни курсове

  • Курсове за 23.10.2017
    Българска народна банка 1 USD = 1.66595 BGN (up) 1 GBP = 2.19534 BGN (up) 1 CHF = 1.68883 BGN (up)

ВРЕМЕТО

Банер


>>>

НОВИНИ >>> КУЛТУРЕН АФИШ >>> КАЗАНЛЪК >>> ВРЕМЕТО и WEBCAM >>> ГАЛЕРИЯ >>> ОБЯВИ >>> УКАЗАТЕЛ >>> ЗА НАС >>> ВХОД >>> ВСИЧКИ НОВИНИ >>> НОВИНИ ОТ ЕВРОПА >>> ПОЛИТИКА >>> СПОРТ >>> МЛАДЕЖКИ ИНИЦИАТИВИ >>> ВИДЕО >>> КОНКУРСИ >>> ЕКСКУРЗИИ >>> ВАЖНИ НОВИНИ >>> ОБЩИНА КАЗАНЛЪК >>> ОБЩИНСКИ СЪВЕТ КАЗАНЛЪК >>> ОБРАЗОВАНИЕ И СПОРТ >>> БЮРО ПО ТРУДА - КАЗАНЛЪК >>> ТРАНСПОРТ >>> КУЛТУРНИ ИНСТИТУТИ >>> КАЗАНЛЪК В 360 ГРАДУСА >>> Е-МАЙЛ >>> РЕКЛАМНА ОФЕРТА >>> РЕКЛАМНА ОФЕРТА ИЗБОРИ >>> ИЗРАБОТКА НА БЮЛЕТИНИ >>> БДЖ >>> АВТОБУСИ >>> Училища >>> Ясли и Детски градини >>> Спортни клубовe >>> Новини от Казанлък >>> Новини от Стара Загора >>> Новини от Павел баня >>> Новини от Мъглиж >>> Новини от НАП >>> Гледна точка >>> Казанлък крими >>> Царица Роза >>> Култура и изкуство >>> Любопитни новини >>> Интервюта >>> Кино "Искра" >>> Кино Латона Синема - Казанлък >>> Библиотека "Искра" >>> Читалище "Искра" >>> Читалище “Възродена Искра” >>> Новини от ГЕРБ >>> ФК" Розова долина"