Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полски визити

Девет представители на  Младежки център за развитие „ Взаимопомощ“   бяха на посещение в полските градове Краков и  Закопане, в рамките на проект  със спортна тематика. Председателят на организацията Мария Славова  поясни, че   по време на подобни срещите са разисквани  алтернативи на спортни дейности. Неслучайно Закопане е един от домакините на международната среща, тъй като той  е един от известните туристически центрове в Полша, където се случват различни спортни събития.

Това не е първият съвместен проект на българските и полски младежи. През миналата година бе реализиран такъв проект в Белица, съвместно с НЧ „ Възродена Искра“  в Казанлък.

Мария Славова коментира още, че има различни проекти и различни организации, с които си партнира „ Взаимопомощ“. По линия на тези партньорства част от  международните доброволци, които идват в Казанлък работят в Дневния център за деца с увреждания в града и в двата дома за стари хора. Организацията възнамерява да кандидатства с нов проект през февруари 2015 година за трима международни доброволци, които да работят в Домовете за стари хора.  Желание за това са изразили и самите директори на социалните институти в Казанлък.


Free Joomla Extensions


Free Joomla Extensions

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

НАШИЯТ ВИДЕО АРХИВ:


ФИКСИНГ БНБ

Валутни курсове

  • Курсове за 19.02.2018
    Българска народна банка 1 USD = 1.57601 BGN (up) 1 GBP = 2.20773 BGN (up) 1 CHF = 1.6988 BGN (up)

ВРЕМЕТО

Бюлетин Доброволците:

Още от Доброволците:

Банер