Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

МГЕРБ и ЖГЕРБ с благотворителни инициативи през декември

ПП ГЕРБ – Казанлък и тази година организира благотворителни инициативи през месец декември. По случай наближаващите коледно-новогодишни празници МГЕРБ – Казанлък подариха топли напитки, 5 електрически кани за гореща вода и плодове на възрастните хора от Дом №3 в Казанлък. 

След посещението си там те осъществиха още една благотворителна инициатива, като по традиция за Никулден дариха шарани на младежите от СНЦ "Оптима" - Защитено жилище в село Овощник. След като сготвиха рибния обяд, заедно с момчетата и момичетата от Защитеното жилище,  младежите от ГЕРБ  прекараха целия си следобед в приятелски разговори с тях.От Женската организация на ГЕРБ в града на розите, също по традиция се включиха в кампанията  „Акция Дядо Коледа“ организирана от Сдружение "Бъдеще за деца с увреждания".  Тази година ЖГЕРБ  взеха от  „вълшебната“ коледна елха четири плика. Съобразявайки се с желанията на децата  бяха закупени плюшени играчки, кукли, раници и книжки за оцветяване за момиченцата и тетрадки, ученически раници, футболни топки, занимателни и образователни игри за момченцата.
Кампанията на Сдружение "Бъдеще за деца с увреждания" е под мотото „Заедно да подарим по една вълшебна коледна приказка“, а  за целта на няколко места в Казанлък има поставени „вълшебни“ коледни елхи, на които са закачени историите на над 70 деца, които имат нужда от Коледен подарък. На  23-ти декември от сдружението са се погрижили лично Дядо Коледа да раздаде подаръците на всички деца.

Пресцентър на ГЕРБ – Казанлък

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 14.06.2019


Автобусно разписание:Виж