Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Вечно жизнерадостната Гълъбина Михайлова отбеляза 55 години творческа дейност

На 30 октомври вечерта изпълнената с жизненост и енергия Гълъбина Михайлова отбеляза своята 75-а годишнина и 55 години творческа дейност. Нейният дълъг творчески път, идеите, които е реализирала на сцената, работата й с казанлъчанина Жоро Николов, с актьорите Георги Парцалев, Георги Калоянчев, Коста Цонев, Васил Попов, Хиндо Касимов, хилядите постановки и роли преминаха на сцената като богат и скъп спомен.
В това преминаване във времето с Гълъбина бяха група „Грамофон“, танцьорите от балетно-танцов център „Грация“ и от СК „Роза“, неостаряващият Христо Кидиков с покоряващо младежки глас и вечна усмивка, приятели от сцената и в живота.

Гълъбина Михайлова бе поздравена от заместник-кмета на община Казанлък Петър Косев, който й връчи Паметен плакет на Община Казанлък. Поздравителният адрес от кмета Галина Стоянова развълнува юбилярката и тя едва скри сълзите си. В поздравителния адрес се казва: „Житейският Ви път на достоен човек,  Вашата завидна кариера на артист и активната Ви гражданска позиция по важни за Казанлък въпроси се събират в един безценен албум. Албум, изпълнен с радост и усмивки, болка и тъга, спомени от детството и младостта, но преди всичко - с обич и щастие. Нека и следващите години от Вашия живот бъдат толкова пълноценни, изпълнени с мъдрост и сила. И все така ревностно да бдите над любимия Казанлък, да милеете за него и да подкрепяте неговия стремеж да се развива и просперира. Пожелавам Ви здраве, енергия и нови цели, които да покорявате със същата младежка упоритост и воля за победа.“


Информация: Пресцентър Община Казанлък

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: