Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Волейболен турнир под мотото „СТАБИЛНА БЪЛГАРИЯ. ВРЕМЕ Е!“ се проведе в Казанлък

Най-новото игрище за волейбол и баскетбол в Казанлък, стана домакин на турнир по волейбол. Само преди седмици, лично председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветана Цветанов и водачът на ГЕРБ за старозагорски регион Лиляна Павлова отрязаха лентата на игрището, за изграждането, на което от субсидията на ПП ГЕРБ бяха дарени 35 000 лв.

Игрището е второто спортно съоръжение, което партията финансира в Казанлък. Първото бе, площадка за стрийт фитнес, открита през 2012 година. И двете спортни съоръжения са реализирани по инициатива и с доброволния труд на МГЕРБ-Казанлък.

25.11.2012 - Нова площадка за Стрейт фитнес от МГЕРБ


04.05.2013 - STREET WORKOUT състезанието организирано от МГЕРБ за втора година


06.10.2012 - изграждането ...


02.05.2014 - Кандидат-евродепутати от ГЕРБ направиха първа копка на спортно игрище в Казанлък


Снимки: 21.09.2014 - Изпробване на новото комбинирано игрище направено от МГЕРБ

Турнирът се проведе под мотото „Стабилна България. Време е!“. А участващите отбори бяха: ВК „Верея-Волей“ с президент Жельо Желев, ВК „Казанлък Волей – Багира“ с президент Васил Аргиров, „Павел Баня Волей“ и домакините „МГЕРБ – Казанлък – ВРЕМЕ Е!“ Участие в неделния турнир взеха и кандидатите за народни представители от ГЕРБ Нено Влайков, Аксения Тилева, Боян Каличков и Ангел Филипов.

Всички отбори получиха грамоти и награди, а президентът на ВК „Верея-Волей“ Жельо Желев пожела на ПП ГЕРБ да спечели изборите и да състави правителство. Според него, ГЕРБ е единствената партия направила, толкова много за спорта в България. Доказателство за това са тези игрища в Казанлък, които безспорно амбицират младите да се занимават по активно със спорт.

Пресцентър на ПП ГЕРБ - Казанлък

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Програма:


Почистване на велоалеята за - Овощник

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 22.03.2019


Автобусно разписание:Виж