Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Ева Паунова: Отборът на ГЕРБ се е доказал с опит, професионализъм и реални резултати


За бързото и ефикасно осъществяване на приоритетите за региона на Стара Загора е важно гражданите да упражнят правото си на глас на 5-ти октомври и да изберат отбор, доказал се с опит, професионализъм и реални резултати, какъвто е отборът на ПП ГЕРБ. Това каза евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова, която се срещна и разговаря с граждани на предизборна шатра в центъра на град Стара Загора.

„В последно време доверието в страната ни на международно ниво намаля драстично. ГЕРБ е партията, способна да възвърне това доверие, защото активно поддържа стабилна връзка с партньорите си както в Европа, така и на международната политическа сцена“, допълни тя. По думите й така ще бъдат привлечени нови инвестиции и ще се спомогне разкриването на нови работни места. „Сред ключовите приоритети на ГЕРБ за старoзагорския регион са завършването на проекта за тунел под Шипка, оздравяването на „ТЕЦ Марица Изток 2“ и „Мини Марица Изток“. Туризмът също е отрасъл с голям потенциал в старозагорския регион, известен с културно-историческото си наследство“, обясни Паунова.

След срещата с граждани Ева Паунова се включи в предизборния концерт на ПП ГЕРБ в град Стара Загора. На мероприятието, което е част от програмата на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ, бе представена листата за народни представители от 27-ми МИР с водач Лиляна Павлова. Участници в събитието бяха председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, заместник-председателят на партията и председател на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов и кметът на града Живко Тодоров.

По-рано през деня Ева Паунова откри първия си европейски информационен офис в Стара Загора. Той предлага информация за работата й в Европарламента, за работата на европейските институции и за програмите на Европейския съюз. Офисът с адрес бул. „Митрополит Методий Кусев“ N5 е отворен за граждани всеки работен ден от 9:00 до 18:00 ч.

gerb.bg

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:


Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 17.05.2019

Автобусно разписание:Виж