Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Н. Влайков: Само за три години, ГЕРБ финансира две спортни съоръжения в Казанлък, на обща стойност над 50 000 лв.


Кандидатите за народни представители от ГЕРБ Нено Влайков и Боян Каличков се ангажираха да закупят, нова мрежа за вратите на стадиона в село Енина, след като на среща с жителите на селото, бяха запознати с този проблем.
„Ние не правим предизборната си кампания със скъпи клипове, ние не плащаме милиони на медии, за да ни гледате постоянно физиономиите. Защото според нас, с тези средства, ние може да направим много по-полезни неща – да помагаме на хората. Ето, днес бяхме и в Крън. Там в Пенсионерския клуб ни посрещнаха на нови столове, столове, които преди време, ние от ГЕРБ им подарихме. Сега ще закупим мрежа и за вратите на вашия стадион, за да насърчим децата да спортуват. А в Казанлък, открихме чисто ново игрище за волейбол и баскетбол, направено по най-модерния начин. За него ПП ГЕРБ дари 35 000 лв. Преди, около две години ГЕРБ финансира и още едно игрище - за стрийт фитнес, на стойност 16 000 лв. А ето това младо момче пред вас Боян Каличков е първоизточникът на тези идеи. Той, заедно с младежите на ГЕРБ в Казанлък, превърнаха тези две идеи в истински спортни кътове и то изцяло с доброволния си труд. Ето това сме ние, от ГЕРБ. Вие ни познавате, защото ние винаги сме били до вас. И сега, ако искате и в държавата ни нещо да се промени, то може да стане, само ако имаме стабилно управление и само ако имаме стабилна България. А ние от ГЕРБ сме подготвили план, имаме програма с ясни приоритети как да направим България стабилна.”, каза Нено Влайков на срещата.

Енинци повдигнаха и въпроса за скъпия ток, а кандидат-народните представители го коментираха така: „А сега защо, отново е скъп токът? Скъп е, защото НЕК е задлъжняла с няколко милиарда - 2,8 милиарда лева. Защо е задлъжняла, защото предишната тройна коалиция на БСП-ДПС-НДСВ, дадоха 1 милиард лева, за да направят един язовир "Цанков камък", който трябваше да струва 200 милиона лева. Скъп е, защото същата тази коалиция, тръшнаха в Белене 1 милиард лева. Ние от ПП ГЕРБ имаме решение за проблема със скъпия ток и решението е – саниране на сгради. При съставяне на правителство на ГЕРБ след 5 октомври, една от важните ни стъпки ще бъде създаването на фонд за енергийна ефективност, за многофамилните жилищни сгради с ресурс за първа фаза от 2 млрд. лева, достатъчни за санирането на над 50% от тези сгради в България. Фондът ще осигури 100% безвъзмездна помощ за бенефициентите през първите две години. След този период интензитета на помощта ще намалее до 75% и в програмата ще бъдат включени и еднофамилни жилища.”

Пресцентър на ПП ГЕРБ - Казанлък

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:


Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 17.05.2019

Автобусно разписание:Виж