Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Аксения Тилева, ГЕРБ: Време е знаещите и можещите, да поемат грижата за нашата страна

“Преди година и половина, аз бях на тази сцена, отново пред вас и тогава ви обещах, че ще работя с разум и сърце за по-добър живот на хората от Долината на розите. Днес, отново съм пред вас и с чисто сърце мога да кажа, че спазих обещанието си. Въпреки, че годината беше изключително трудна, изключително тежка беше за кметовете на ГЕРБ, изключително тежка беше за народните представители от ГЕРБ. Ние от ГЕРБ бяхме тотално неглижирани, въпреки всичките си добри идеи и предложения, които имахме за подобряване на положението в страната. Наистина ни беше трудно, но това не означава, че ние от ГЕРБ забравихме за вас, забравихме да помагаме на хората от нашия град. И днес искам да ви кажа, че въпреки трудностите имаме, с какво да се похвалим, много неща, които направихме заедно. На стотиците срещи, които проведох с вас, вие споделихте проблемите си, идеите си, надеждите си. И днес, мога смело да кажа, че с удоволствие се опитахме да помогнем на всеки. Щастлива съм днес, когато видях представители на Клуба на слепите в Казанлък, които на една предизборна среща, миналата година споделиха, че имат проблем - нямат санитарен възел в клуба си. Аз им обещах и спазих думата си. Сега, те вече имат такъв и без притеснение си организират мероприятия там.  Щастлива съм и за това, че пенсионерите от нашия град, в никакъв случаи, не водят скучен или уседнал живот, защото им подарихме  музикална уредба,  лаптоп и сега могат спокойно да се забавляват. “, това каза десетата в листата на ГЕРБ Аксения Тилева, която е от Казанлък и бе посрещната със изключително топли чувства от близо 500-те симпатизанти, дошли в ДК „Арсенал“ да подкрепят ПП ГЕРБ и кандидатите за народни представители от 27-ми МИР Стара Загора с водач Лиляна Павлова.

„Сега, след тежката една година  за България, време е знаещите и можещите, да носят отговорност, да поемат грижата за нашата страна. Време е децата ни, да имат право да се реализират в нашата страна, а не да търсят реализация навън. Време е нашите родители да живеят заслужени и достойни старини, без да се притесняват за залъка хляб и цената на тока. Време е за стабилна България! Стабилна България с номер 9 в интегралната бюлетина на 5 октомври. Аз съм убедена, че ние отново ще постигнем това, което обещаваме. “, допълни още кандидатът за народен представител Аксения Тилева.

Пресцентър на ПП ГЕРБ - Казанлък

 

> ПОЛИТИКА

НАШИЯТ ВИДЕО АРХИВ:


Банер

Бюлетин Доброволците:

Още от Доброволците:

Работа

ФИКСИНГ БНБ

Валутни курсове

  • Курсове за 11.12.2017
    Българска народна банка 1 USD = 1.65805 BGN (down) 1 GBP = 2.21624 BGN (down) 1 CHF = 1.67466 BGN (up)

ВРЕМЕТО

Банер


>>>

НОВИНИ >>> КУЛТУРЕН АФИШ >>> КАЗАНЛЪК >>> ВРЕМЕТО и WEBCAM >>> ГАЛЕРИЯ >>> ОБЯВИ >>> УКАЗАТЕЛ >>> ЗА НАС >>> ВХОД >>> ВСИЧКИ НОВИНИ >>> НОВИНИ ОТ ЕВРОПА >>> ПОЛИТИКА >>> СПОРТ >>> МЛАДЕЖКИ ИНИЦИАТИВИ >>> ВИДЕО >>> КОНКУРСИ >>> ЕКСКУРЗИИ >>> ВАЖНИ НОВИНИ >>> ОБЩИНА КАЗАНЛЪК >>> ОБЩИНСКИ СЪВЕТ КАЗАНЛЪК >>> ОБРАЗОВАНИЕ И СПОРТ >>> БЮРО ПО ТРУДА - КАЗАНЛЪК >>> ТРАНСПОРТ >>> КУЛТУРНИ ИНСТИТУТИ >>> КАЗАНЛЪК В 360 ГРАДУСА >>> Е-МАЙЛ >>> РЕКЛАМНА ОФЕРТА >>> РЕКЛАМНА ОФЕРТА ИЗБОРИ >>> ИЗРАБОТКА НА БЮЛЕТИНИ >>> БДЖ >>> АВТОБУСИ >>> Училища >>> Ясли и Детски градини >>> Спортни клубовe >>> Новини от Казанлък >>> Новини от Стара Загора >>> Новини от Павел баня >>> Новини от Мъглиж >>> Новини от НАП >>> Гледна точка >>> Казанлък крими >>> Царица Роза >>> Култура и изкуство >>> Любопитни новини >>> Интервюта >>> Кино "Искра" >>> Кино Латона Синема - Казанлък >>> Библиотека "Искра" >>> Читалище "Искра" >>> Читалище “Възродена Искра” >>> Новини от ГЕРБ >>> ФК" Розова долина"