Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Нено Влайков: При правителство на ГЕРБ, една от важните ни стъпки, ще бъде саниране на 50 % от всички панелни жилища


„Когато преди три години, аз бях кандидат за общински съветник от ГЕРБ, ви обещах, че ще направим Казанлък по-красив и по-добро място за живеене и мисля, че това се случи. Сега искам да ви обещая, че ще направим по-добра България, по-красива, и по-добро място за живеене. Но за целта ни е необходима СТАБИЛНА БЪЛГАРИЯ.

Не да си правим избори всяка година, трябва да има едно стабилно правителство, за да има и стабилно управление. Вие вече сте свидетели, когато ГЕРБ управляваше България и когато Бойко Борисов беше премиер, държавата ни бе по-стабилна и постепенно, постепенно  вървеше към подобрение. При съставяне на правителство на ГЕРБ след 5 октомври, една от важните ни стъпки ще бъде саниране на 50 % от всички панелни жилища, с държавни средства и за две години от мандата. Идеята на това е, гражданите да икономисват 40 % от електроенергията, която сега харчим за отопление. Защото по-добре да дадем 2 милиарда на хората, да си санират къщите, а не да построим централа за 20 милиарда и да им даваме после ток, които да се чудят, как да си го плащат. Да не забравяме, и че водач на нашата листата е Лиляна Павлова, тя е нашият гарант, че един от най-важните за нас проекти - тунела под Шипка, най-накрая ще се реализира. Защото г-жа Павлова бе двигателят на този проект, когато беше министър в кабинета Борисов. А какво направиха БСП-ДПС и АТАКА, съвсем целенасочено го спряха.“, това каза кандидатът за народен представител от ГЕРБ Нено Влайков от Казанлък, по време на срещата си с работещите в завода за зегерови пръстени и пружини в град Шипка.

След срещата в Шипка, където бяха заедно с Лиляна Павлова, бе и официалното представяне на цялата кандидат-депутатска листа на ГЕРБ за 27-ми МИР Стара Загора. Мероприятието бе в Културен дом „Арсенал“, а казанлъчанина Нено Влайков, който е трети в листата,  се обърна към хората в препълнената зала така: “ За близо три години, в които работя като заместник-председател на Общински съвет в Казанлък, отношението ми към вас беше честно. Никого не излъгах и никого не подведох. Ние направихме един Общински съвет, който не работи като предишният - на 30 - 40% ефективност. Ние постигнахме, повече от два пъти по-добра работа и по-добра ефективност. Ние сме приели два, дори три пъти повече решения от предишния Общински съвет. Дадохме възможност да се реализират проектите, които общинската администрация в Казанлък, разработи по европейските програми. От тук нататък обаче, ако вие ни гласувате доверие на този екип, който виждате зад мен, ще направим така, че да се гордеете с нашето присъствие в парламента.“

Пресцентър на ПП ГЕРБ - Казанлък

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Програма:


Почистване на велоалеята за - Овощник

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 22.03.2019


Автобусно разписание:Виж