Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Лиляна Павлова в Павел баня: Ще водим позитивна и смирена кампания

„ПП ГЕРБ отново ще води позитивна кампания“, каза водачът на листата за народни представители на ГЕРБ - Стара Загора Лиляна Павлова. Бившият министър на регионалното развитие и благоустройството беше гост на храмовия празник на църквата „Рождество Богородично” в град Павел баня. „На този светъл празник сме тук, за да потърсим смирение и нека Богородица да закриля децата ни, нас и да има по-добри времена за България“, допълни Павлова. Заедно с втория в листата на ГЕРБ за  Старозагорско Пламен Йорданов присъстваха на Тържествена света литургия и водосвет за здраве на жителите и гостите на курортното селище, а след това заедно със Старозагорския митрополит Галактион, кмета на Община Павел баня Станимир Радевски, кметовете на съседните общини Стара Загора, Казанлък и Мъглиж, се включиха в тържествата на площада пред сградата на общинската администрация.

„Един от основните приоритети на ПП ГЕРБ е да бъде стимулирано развитието на България като атрактивна дестинация за туристите. Павел баня определено има потенциал да развива медицински, СПА и културно-исторически туризъм. В Старозагорско е и енергийното сърце на България, а енергетиката ни е в колапс, това са само част от приоритетите, за които ГЕРБ ще работи“, коментира Павлова. „Силно мотивирани сме да представим и приложим нашата управленска програма, защото сме дали заявка не за самоцелни победа и власт, а защото в този тежък момент сме готови да поемем нещата в свои ръце. Програмата ни е насочена към стабилизиране на България“, категорична бе Лиляна Павлова.

Тя получи подкрепата на кмета на Павел баня, който не пропусна да отбележи добрата комуникация и работа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството докато Павлова е била начело.

gerb.bg

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 15.02.2019


Автобусно разписание:Виж