Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Лиляна Павлова в Павел баня: Ще водим позитивна и смирена кампания

„ПП ГЕРБ отново ще води позитивна кампания“, каза водачът на листата за народни представители на ГЕРБ - Стара Загора Лиляна Павлова. Бившият министър на регионалното развитие и благоустройството беше гост на храмовия празник на църквата „Рождество Богородично” в град Павел баня. „На този светъл празник сме тук, за да потърсим смирение и нека Богородица да закриля децата ни, нас и да има по-добри времена за България“, допълни Павлова. Заедно с втория в листата на ГЕРБ за  Старозагорско Пламен Йорданов присъстваха на Тържествена света литургия и водосвет за здраве на жителите и гостите на курортното селище, а след това заедно със Старозагорския митрополит Галактион, кмета на Община Павел баня Станимир Радевски, кметовете на съседните общини Стара Загора, Казанлък и Мъглиж, се включиха в тържествата на площада пред сградата на общинската администрация.

„Един от основните приоритети на ПП ГЕРБ е да бъде стимулирано развитието на България като атрактивна дестинация за туристите. Павел баня определено има потенциал да развива медицински, СПА и културно-исторически туризъм. В Старозагорско е и енергийното сърце на България, а енергетиката ни е в колапс, това са само част от приоритетите, за които ГЕРБ ще работи“, коментира Павлова. „Силно мотивирани сме да представим и приложим нашата управленска програма, защото сме дали заявка не за самоцелни победа и власт, а защото в този тежък момент сме готови да поемем нещата в свои ръце. Програмата ни е насочена към стабилизиране на България“, категорична бе Лиляна Павлова.

Тя получи подкрепата на кмета на Павел баня, който не пропусна да отбележи добрата комуникация и работа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството докато Павлова е била начело.

gerb.bg

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

ФИКСИНГ БНБ

Валутни курсове

  • Курсове за 17.08.2018
    Българска народна банка 1 USD = 1.717 BGN (down) 1 GBP = 2.18346 BGN (down) 1 CHF = 1.72502 BGN (down)

ВРЕМЕТО

Банер