Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Бойко Борисов и Цветан Цветанов откриха игрище, финансирано от ГЕРБ

Бойко Борисов и Цветан Цветанов откриха игрище, финансирано от ГЕРБЧетири месеца след първата копка, председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов и заместник-председателят на партията Цветан Цветанов откриха в Казанлък комбинирано спортно игрище за волейбол и баскетбол, изградено изцяло със средства осигурени от субсидията на ГЕРБ. Новото съоръжение е на стойност 35 000 лв. и се намира южно от стадион „Севтополис“, в близост до площадка за стрийт фитнес, която бе открита през 2012 година и отново бе изградена със средства от субсидията на ГЕРБ.

Новата  спортна придобивка на казанлъчани е реализирана по идея и с доброволческия труд на  МГЕРБ – Казанлък, които през последните месеци отделяха от личното си свободно време, за да изградят съоръжението. С тази тяхна инициатива, младите гербери  искат да насърчат  спорта в Казанлък,  тъй като новото игрище може да се ползва денонощно и  безплатно от всеки, който желае. На същия принцип се ползва и площадката за стрийт фитнес.

С откриването на новото игрище, Казанлък се сдоби с модерно спортно съоръжение, оборудвано с висококачествена каучукова настилка с акрилно покритие, оборудвано с осветление за тренировки през тъмната част на денонощието,оборудвано с  видеонаблюдение, осигуряващо сигурността на спортуващите и безплатен WI-FI  за минутките за отдих.

От МГЕРБ-Казанлък споделиха, че ще са необходими още две седмици, за да се втвърди изцяло настилката, след което игрището ще бъде отключено за свободно ползване.

Преди откриването на спортното игрище Борисов и Цветанов присъстваха на откриването на новата сграда на Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“. Проектът на противопожарната служба е на стойност 1,8 млн. лв. Средствата за реализацията му бяха осигурени от Министерството на вътрешните работи по време на управлението на ГЕРБ, а първата копка бе направена на 15 януари 2013 г. лично от Цветан Цветанов.

Пресцентър на ПП ГЕРБ - Казанлък

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 15.02.2019


Автобусно разписание:Виж