Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Цветан Цветанов даде висока оценка на казанлъшката структура на МГЕРБ

Цветан Цветанов - заместник-председател на ПП "ГЕРБ" даде висока оценка на казанлъшката младежка организация. Тази оценка младежите от градът на розите получиха за изграждането на спортна комбинирано игрище, което реализират с доброволен труд в полза на гражданите на Казанлък.

Това се случи по време на състоялото се общо събрание на младежката организация на ПП "ГЕРБ" в зала 3 на НДК в събота 12 юли. Там бяха представени едни от най-големите инициативи на младежите от страната в специализирано видео, като Цветов от трибуната се обърна с думите:

"Аз тук ще си позволя да дам примерът с младежката организация на Казанлък, който видях лично с очите си по време на европейската кампания, когато една спортна площадка беше изградена с доброволния труд на тези младежи и девойки, които са от младежкия ГЕРБ. Искам сърдечно да им благодаря. Но те получиха истинското партньорство от местната власт и от кмета на Община Казанлък Галина Стоянова, която съдейства пред националното ръководство, за да получат необходимата субсидия, с която беше достатъчно да се закупят необходимите строителни материали и да се изгради тази площадка." - заяви Цветанов от трибуната на високия форум.

Цветан Цветанов посети изграждащото се съоръжение на 21 май и обеща централното ръководство на партията да помогне с 10 000 лв. за покритието на площадката и за направата на оградата.

Вчера в късния следобед, младите ентусиасти от ГЕРБ - Казанлък боядисаха съоръженията за волейбол и баскетбол на комбинираното спортно игрище, което се реализира по идея и с доброволческия труд на МГЕРБ – Казанлък, а проектът е финансиран от ГЕРБ и е на стойност близо 35 000 лв.

На общото събрание се избра и нов национален изпълнителен съвет, сред членовете на който се нарежда и Николай Диков, председател на старозагорската младежка организация на партията. А другите членове са: Андрей Новаков, Галя Василева, Даниела Панайотова, Станислава Стоянова, Веселина Юрукова, Зорница Петрова, Пенчо Малинов, Юзгюр Касим, Полина Христова, Христо Котов, Моника Димова, Михаела Иванова, Осман Ислямов и Георг Георгиев.

Георг Георгиев е новият председател на младежката структура на ПП ГЕРБ – МГЕРБ. Той бе избран на поста от Общото събрание на МГЕРБ, което се проведе в зала 3 на НДК. Георгиев в на 22 години, бакалавър по политология от Софиайския университет „Св. Климент Охридски“, заместник-председател на студентската организация към ЕНП Европейски демократи студенти (EDS). „МГЕРБ ще остане сплотена и работеща организация, както беше и досега. Колкото и да се опитват, няма да нарушат единството ни“, заяви Георгиев след избора си за председател на Младежи ГЕРБ. Той бе категоричен, че пред България има два пътя – единият е ГЕРБ, а другият е грешен.

 

> ПОЛИТИКА

НАШИЯТ ВИДЕО АРХИВ:


Банер

Бюлетин Доброволците:

Още от Доброволците:

Работа

ФИКСИНГ БНБ

Валутни курсове

  • Курсове за 11.12.2017
    Българска народна банка 1 USD = 1.65805 BGN (down) 1 GBP = 2.21624 BGN (down) 1 CHF = 1.67466 BGN (up)

ВРЕМЕТО

Банер


>>>

НОВИНИ >>> КУЛТУРЕН АФИШ >>> КАЗАНЛЪК >>> ВРЕМЕТО и WEBCAM >>> ГАЛЕРИЯ >>> ОБЯВИ >>> УКАЗАТЕЛ >>> ЗА НАС >>> ВХОД >>> ВСИЧКИ НОВИНИ >>> НОВИНИ ОТ ЕВРОПА >>> ПОЛИТИКА >>> СПОРТ >>> МЛАДЕЖКИ ИНИЦИАТИВИ >>> ВИДЕО >>> КОНКУРСИ >>> ЕКСКУРЗИИ >>> ВАЖНИ НОВИНИ >>> ОБЩИНА КАЗАНЛЪК >>> ОБЩИНСКИ СЪВЕТ КАЗАНЛЪК >>> ОБРАЗОВАНИЕ И СПОРТ >>> БЮРО ПО ТРУДА - КАЗАНЛЪК >>> ТРАНСПОРТ >>> КУЛТУРНИ ИНСТИТУТИ >>> КАЗАНЛЪК В 360 ГРАДУСА >>> Е-МАЙЛ >>> РЕКЛАМНА ОФЕРТА >>> РЕКЛАМНА ОФЕРТА ИЗБОРИ >>> ИЗРАБОТКА НА БЮЛЕТИНИ >>> БДЖ >>> АВТОБУСИ >>> Училища >>> Ясли и Детски градини >>> Спортни клубовe >>> Новини от Казанлък >>> Новини от Стара Загора >>> Новини от Павел баня >>> Новини от Мъглиж >>> Новини от НАП >>> Гледна точка >>> Казанлък крими >>> Царица Роза >>> Култура и изкуство >>> Любопитни новини >>> Интервюта >>> Кино "Искра" >>> Кино Латона Синема - Казанлък >>> Библиотека "Искра" >>> Читалище "Искра" >>> Читалище “Възродена Искра” >>> Новини от ГЕРБ >>> ФК" Розова долина"