Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Депутати и кандидат-евродепутати от ГЕРБ гостуваха в Казанлък

Под формата на дискусия премина събитието в Дома на културата „Арсенал”, където народните представители от ПП ГЕРБ Цвета Караянчева, Красимир Велчев и Аксения Тилева разговаряха с казанлъчани, сред които имаше и представители на Секционните Избирателни Комисии

На срещата-разговор присъстваха и кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ Ангел Филипов и Пламен Русев. „Млад човек съм и искам да променя страната. В ГЕРБ има прозрачност и затова съм тук. Искам посланието Граждани за Европейско Развитие на България  да продължи да е посланието, което ще бъде водещо в родината ми.”, каза Филипов пред присъстващите. В качеството си на юрист и член на местното ръководство на ГЕРБ в залата беше и Николай Златанов.

Темата на дискусията всъщност бе наближаващият евровот и множеството неясноти, които според членовете на СИК биха създали проблеми при функционирането на комисиите в изборния ден. Те  обърнаха внимание на това, че след отварянето на секциите писмено ще бъдат определени функциите на всеки член, което определиха като допълнителна бюрократщина.  Акцент поставиха и на това , че в секциите ще има кутия за отрязъци, където ще се пуска отрязъкът със серийния номер на бюлетината.

Депутатът от ГЕРБ Цвета Караянчева, сподели своя опит в изборната борба в регион Кърджали, където основен опонент на ГЕРБ е ДПС. От практиката си тя подчерта, че ДПС всява страх сред жителите в смесените региони, чрез всякакви възможни начини. „Кодексът е направен с огромното участие на ДПС и крие множество капани. Битката е много сериозна и от сега се вижда, че опонентите на ГЕРБ ще опитат всевъзможни манипулации.” – категорична бе Караянчева.

Членът на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Красимир Велчев предаде поздравления за казанлъчани лично от Бойко Борисов и поздрави местната партийна  структура за 7-те победи до сега на ГЕРБ, като пожела поредна 8-ма. Велчев разказа за манипулациите на управляващите с охраната на бюлетините, като  подчерта, че това е лоша пиар акция на БСП и ДПС с цел да се намали доверието към ГЕРБ. „Докато се охраняват бюлетините, навсякъде се купуват гласове” – предупреди той.

 

 

Депутати припомниха и че в тъмната стаичка не се допускат камери и фотоапарати, които да заснемат вота.

 

> ПОЛИТИКА

НАШИЯТ ВИДЕО АРХИВ:


Банер

Бюлетин Доброволците:

Още от Доброволците:

Работа

ФИКСИНГ БНБ

Валутни курсове

  • Курсове за 11.12.2017
    Българска народна банка 1 USD = 1.65805 BGN (down) 1 GBP = 2.21624 BGN (down) 1 CHF = 1.67466 BGN (up)

ВРЕМЕТО

Банер


>>>

НОВИНИ >>> КУЛТУРЕН АФИШ >>> КАЗАНЛЪК >>> ВРЕМЕТО и WEBCAM >>> ГАЛЕРИЯ >>> ОБЯВИ >>> УКАЗАТЕЛ >>> ЗА НАС >>> ВХОД >>> ВСИЧКИ НОВИНИ >>> НОВИНИ ОТ ЕВРОПА >>> ПОЛИТИКА >>> СПОРТ >>> МЛАДЕЖКИ ИНИЦИАТИВИ >>> ВИДЕО >>> КОНКУРСИ >>> ЕКСКУРЗИИ >>> ВАЖНИ НОВИНИ >>> ОБЩИНА КАЗАНЛЪК >>> ОБЩИНСКИ СЪВЕТ КАЗАНЛЪК >>> ОБРАЗОВАНИЕ И СПОРТ >>> БЮРО ПО ТРУДА - КАЗАНЛЪК >>> ТРАНСПОРТ >>> КУЛТУРНИ ИНСТИТУТИ >>> КАЗАНЛЪК В 360 ГРАДУСА >>> Е-МАЙЛ >>> РЕКЛАМНА ОФЕРТА >>> РЕКЛАМНА ОФЕРТА ИЗБОРИ >>> ИЗРАБОТКА НА БЮЛЕТИНИ >>> БДЖ >>> АВТОБУСИ >>> Училища >>> Ясли и Детски градини >>> Спортни клубовe >>> Новини от Казанлък >>> Новини от Стара Загора >>> Новини от Павел баня >>> Новини от Мъглиж >>> Новини от НАП >>> Гледна точка >>> Казанлък крими >>> Царица Роза >>> Култура и изкуство >>> Любопитни новини >>> Интервюта >>> Кино "Искра" >>> Кино Латона Синема - Казанлък >>> Библиотека "Искра" >>> Читалище "Искра" >>> Читалище “Възродена Искра” >>> Новини от ГЕРБ >>> ФК" Розова долина"